Gott till ikväll?

Marabous nya med saltlakrits? Jag kan verkligen inte bestämma mig om den är god eller inte. Jag mumsade i mig rätt mycket av den, men ni vet, ibland mumsar man på för att man är sugen på något helt enkelt, och så var situationen då jag testade den. Jag är definitivt svag för lakrits. Men skulle jag köpa Marabous Black nästa gång jag är i butiken, jag vet inte. Jag kan däremot absolut tänka mig att baka en kladdkaka på den.

Vad tycker ni om Marabous nya?

Nu ska här bakas så det ryker, imorgon är det kalas!!! Ha en fin kväll!

Linda

0 kommentarer

  1. Vet du vad? Vi fick denna på fredag i posten, mina föräldrar postade den till oss! Vi gillade den! Har du smakat på fazer lontoon rae chokladkaka, den är super, super god. Jag vet inte om den säljs i Sverige! Lycka till med kalaset. Hoppas du och Annie blev nöjda med tårtan 🙂 Kram

  2. Verkar som att den är omtyckt!

    Katarina: Jag har inte testat fazer lontoon rae, den säljs inte i Sverige. Googlade den och den verkar ju hur spännande som helst, lakritsdragéer i. Den är gjord på sötlakrits om jag förstått det rätt. Den ska jag be ngn l´köpa med från Finland ju!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *