Glöm inte tävla!

Glöm inte att ni nu kan vinna checkar på kycklingprodukter från Svensk Fågel genom att svara på 5 snabba frågor!! 10 checkar kommer lottas ut i slutet av veckan så skynda er!

Jag skulle bli otroligt glad om ni som vann mejlade mig eller skrev i kommentarsfältet vad ni gör för smaskigt av den kyckling ni införskaffade för checken. Har ni någon superrätt, eller blir det en läcker vardagsrätt? Dela gärna med er!

Jag tycker om allt med kyckling faktiskt. Det är en sån lätt basingrediens och går att göra så mycket av. Då jag vann tävlingen om det Bästa Vita Julbordet som anordnades av just Svensk Fågel så upptäckte jag ännu fler saker man kan göra av kyckling, bl a kycklingfärs som blev så goda biffar med västerbottenost , dijonsenap och grönpeppar. Se HÄR för recept! Om ni hänger kvar på bloggen så kommer om någon dag ett recept på ett av mina favoritrecept på kyckling med vitlökscantadouost, purjo och annat smått och gott.

Linda

0 kommentarer

  1. Kyckling är gott och går att variera i det oändliga och kyckling äts ofta i vårat hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *