Jag behöver er hjälp med den här Vaniljen från Madagaskar

Jag är med i en ny tävling! Det handlar om att göra det läckraste receptet med bourbon vanilj från Madagaskar som ingrediens. Jag älskar verkligen vanilj så det var ingen tvekan om att tacka ja. Kombinationen VANILJ och UTMANING, kan det bli bättre?

MEN det är bara 8 bloggar som går till final och för att gå till final behöver jag er hjälp! De 8 bloggar som får flest nomineringar får tävla. Jag skulle bli oerhört smickrad om ni nominerade mig så jag får chansen att tävla med mitt bästa recept med vanilj i. Den som vinner får 2000 kr och en tavla, men det är inte vinsten i sig utan utmaningen som lockar. För att nominera mig klickar ni HÄR. Ni som nominerar får även 25% rabatt på vaniljstänger från just Vaniljimporten och varje dag drar de en vinnare bland de som nominerat som vinner just vaniljstänger.

Tack gulliga ni som har klickat på nomineringslänken!!! Ni kan se fram emot lite recept med vanilj här under den närmsta tiden!

View logoprov1 - Kopia.jpg in slide show

Linda

0 kommentarer

 1. hej,

  har följt dig ett tag, men aldrig lämnat kommentar, men nu vill jag att du skall veta att jag har nominerat dig, för jag inspireras av dig till att laga godare mat !!

  // elisabeth i vännäsby

 2. Jag har förstås också nominerat dig- Du är så duktig och ambitiös. Kommer säkert att vinna igen!

  Kram

  Gunilla

 3. Klart som sjutton att jag nominerat dig! Du är bäst helt enkelt och jag håller mina tummar och tår för att du kommer med i tävlingen! 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *