Köpa eller inte köpa?

Kan inte bestämma mig om jag ska köpa Agneta Livijn fatet ovan eller inte….Jag har hennes stora tallrikar i vitt, stora, skålar i blått och temuggar i blått. Ni som följt min blogg vet ju att jag älskar hennes porslin. Det ser fint ut på bilderna, men allt är tusen gånger finare i verkligheten. De är handgjorda så de ser lite olika ut, blir en sån rustik känsla. Nu säljer de hennes saker till bra priser på Campadre igen, se HÄR. Det är ungefär halva priset och man kan ha den i både ugnen och micron. Skulle det inte vara snyggt med en STOOOR pastasallad eller kycklingspett på en bädd av bulgur till exempel…å andra sidan är det januari och jag är mammaledig med lite pengar i plånboken…Å vad svårt!!!!

Linda

0 kommentarer

  1. Tänk jag sitter här och funderar på samma sak och vi har samma problem, jag är också mammaledig med lite pengar i plånboken..=), tycker också hennes porslin är så fint men egentligen behöver jag inget sådant till köket nu och jag skulle få dåligt samvete om jag köpte det men ändå.. åhh va svårt!!

  2. Köp den Linda!

    Fick tips om din blogg av Sofia F på NTI och igår gjorde vi laxen och grösakerna i ugn -jättegott!

    // Barbro, Studievägledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *