Det §!#¤%¤ Pepparkakshuset

Skämsskålen! Well, well, well..nästa år ska jag inte säga ett knyst om pepparkakshus. Jag bakade delarna för evigheter sedan och sen har de blivit liggande och liggande och liggande..som ett riktigt dåligt samvete.

Igår kväll blev pressen för stor så jag tog tjuren vid hornen och blandade till en massa kristyr. Sen tyckte jag att jag var riktigt finurlig som tog bran flakes som takpannor till taket. När Annie vaknade i morse visade jag henne huset och hon skriker DET SKA INTE VAR MUSLI PÅ TAKET! JAG VILL HA GODIS. Suck…otacksamma unge! Så idag travade jag och Magda iväg för att köpa Smarties för att ställa allt tillrätta.

Nu är det iallafall ett pepparkakshus med godis på och en nöjd 3 åring (och en trööööött mamma)

PS. Recept på bra kristyr hittade jag på Bambis blogg, se HÄR.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *