Dolce Gusto har flyttat in

Äntligen, Äntligen har vi plockat upp Nescafes Dolce Gusto ur paketet, pluggat in kontakten och gjort en goood cappucino till oss och en härlig varm choklad till Annie. Det smakade verkligen som cappucino på café: härligt krämigt mjölkskum på toppen och god espresso i botten. Det ska bli underbart att bjuda alla på julen på precis det de vill ha: Iskaffe, Chococino, Varm choklad, Latte Macchiato, Aroma, Espresso….Helt plötsligt har man blivit café. Den är också sååå fin med LED belysning som gör att det ser ut som ett litet UFO som landat i köket.

Linda

0 kommentarer

  1. Linda! Vilken oväntat bra bloggerska du visar dig vara. Jag vill varna lite för Nescafé-maskinerna, har en själv och håller med till fullo om kvaliteten på kaffet, men det är de där kapslarna man aldrig riktigt orkar ta tag i. Det är så illa att någon gjort en satirsida om Nescafé-butikerna! https://depresso.se/

    God jul & gott nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *