Det bästa vita julbordet

Jag ska tävla i matlagning!!! SVENSK FÅGEL har valt ut fyra bloggare som ska duka upp ett julbord med rätter av kyckling och kalkon, JAG är en av dem! Jag är så otroligt smickrad, glad, skräckslagen och förväntansfull. Det ska bli så otroligt roligt!

Utmaningen är att skapa ett vitt julbord med 3-5 rätter av de kyckling- och kalkonprodukter som finns i Svensk Fågels sortiment – allt från hel kyckling och kalkon, till färs eller klubbor. Dessutom ska allt dukas snyggt till ett julbord. Tävlingsbidragen kommer ni såklart se på min blogg och även recepten. Tävlingen avslutas på torsdag, så det är snabba ryck kan man säga!

Tanken bakom är att visa på lättare alternativ till julbordet. Det är såklart även något som gynnar de som är vegetarianer och äter kyckling och kalkon. Toppen att få in lite kalkon och kyckling på julbordet faktiskt.

Så nu kör vi!

Ha en finfin vecka

Linda

0 kommentarer

  1. STORT GRATTIS! Det är ju helt fantastiskt roligt, du kommer klara dig GALANT <3 Heja, heja!! Och redan på torsdag säger du? Det blir tajt med tiden, men det är säkert inga problem!

    Jag måste också tacka för det underbara paketet jag hittade i min brevlåda idag, jag blev så otroligt glad, speciellt när jag såg vad det var! Ett inlägg blev det förstås, där jag länkat till dig 🙂 Igen, tack så jättemycket!

  2. Åh, vad spännande! jag äter fågel och fisk men inget annat kött så det ska bli kul att se resultatet av det här! Lycka till=)

  3. Miljoners tack!! Det var verkligen en ära att bli utvald, kan man tänka sig, min lilla blogg! Tack för påhejandet det betyder mycket mer än att vinna för mig! Fast det vore ju otroligt skoj att vinna, he he…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *