Förstärk julkänslan med te

Ikväll har jag druckit hinkar med te. Jag dricker alltid te med julsmak då julen närmar sig, det är ett lätt sätt att förstärka julkänslan (särskilt då det inte finns en gnutta snö än). Två teer med julsmak som jag verkligen kan rekommendera är Lussete och Julte, båda från Tehuset Java.

Julteet smakar kryddig pepparkaka. Hur gott som helst!

Lusseteet var det mest spännande jag druckit på länge. Oväntat med saffran i te, dessutom är det en massa apelsin i också, underbar kombination. Min storfavorit bland alla julteer jag druckit!

Linda

0 kommentarer

  1. Jag som ÄLSKAR te, jag sitter och dricker pepparkakste just nu <3 Tack så hemskt mycket för båda dessa tips, jag är sugen på att köpa på mig ett par julteer till, de är mina favoriter och jag dricker dem året om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *