Min systers rödbetssallad med granatäpple och chili

Vi hade bästa Leontine på middag häromdagen. Min före detta elev faktiskt och idag min vän. Annie kallar henne sin barnvakt, och hon var Annies första barnvakt. Vi marinerade en fläskytterfilé (första gången jag åt fläskytterfilé, varför har jag inte ätit det förut? Gott och lätt att laga till). Till det ugnsrostad potatis (som jag måste äta sådär en gång i veckan minst) och sist men inte minst min systers fantastiska rödbetssallad.

Du behöver
½ kg rödbetor
2 granatäpplen
½ rödlök
½ chilifrukt
1 dl finhackad persilja
1/4 dl olivolja
½ citron (juicen)
salt

Gör så här
Koka, skala och tärna rödbetorna. Kärna ur granatäpplena. Skala och hacka rödlöken fint. Finhacka även chilin. Blanda allt och vänd sist ner persilja, olivolja, citronjuice, salt.

SMAKLIG SPIS

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *