Oändligt massa potäter

Då vi var på kalas hos min syster i förra veckan så fick vi en stor påse egenodlad underbara potatisar och morötter av min svågers pappa Jan och fru Karin. De är allid så gulliga. Om ni har sett julfudgen här på bloggen, som är den godaste tänkbara, så är de från Karins recept på vanilj- och chokladfudge, hon är en fena på mat! Dagen därpå tittade Jan och Karin förbi min systers familj och då råkade de ha ännu en STOOOOR påse med potatis i bilen…kanske var vi intresserade? Självklart! Så vi kom hem med så otroligt många potäter, det ni ser ovan är bara en bråkdel. Så, har ni något tips, kanske ett inlägg på en blogg med ett bra potatisrecept så tipsa!

Min diet är förresten över. Det var tyvärr från början stort strul med amningen tyvärr, så hon är nu ett flaskbarn (med kolik). Det betyder iallafall att det kan vara grädde osv i potatisrecepten. Vi har hitintills gjort min favorit ugnsrostad potatis och morötter. Sen har det blivit krämig potatissoppa (recept kommer), potatisgratäng och Hasselbackspotatis.

Ugnsrostade potatisar och morötter med Cevapici (färdiga köpta på ICA) – Wow vad gott det blev med dessa potatisar och morötter.

Linda

0 kommentarer

  1. Hej!

    Kan du inte lägga upp receptet på choklad cheescake som du hade bjudit "Bambi" på?

    Den såg så himla god och intressant ut!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *