Skynda fynda Agneta Livijn

Nu har Campadre återigen specialpris på Agneta Livijns underbara porslin. Attans att jag inte såg det tidigt i morse för jag har varit ute efter de vita mindre faten och vita skålarna länge. Men de var slut. Däremot finns hennes ljuvliga koppar i nya mörka färgerna oliv och sand.

Vi har som jag skrivit tidigare hennes stora tallrikar i vitt (inte köpta på Campadre till bättre pris tyvärr) och hennes koppar i turkosblått och likaså skålar i turkost. Jag är mer än nöjd med dem och får alltid frågor om dem. Kopparna är perfekta att sitta med under mörka höst- och vinterdagar tillsammans med en bok. De är så stora att en omgång te räcker hela kvällen.

Om man som jag älskar det där tjocka, inte perfekta stilen som visar att det är handgjort så är dessa perfekta. Agneta Livijn har nu också tydligen gjort porslinet till återöppnade innekrogen Godthem (som jag GÄRNA skulle äta på någon gång).

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *