Syster Lycklig…

…heter en sån magiskt fin butik här i Stockholm, se HÄR för deras nätbutik. De har alldeles för många fina saker!! Allt från gardiner, vaxdukar till porslin från Green Gate, kakformar, lampor, tvålar osv osv. I veckan så tog jag en myslunch med en mycket god vän till mig. Hon hade med sig detta från Syster Lycklig till mig. En florsockerströare från Green Gate – Har ni sett något finare???

Fick även en fantastisk silikonbakform med blommönster. Man kan både mikra formen och diska den i diskmaskinen. Ska testa något den här veckan! Om ni har något förslag på vad man skulle kunna baka för att få fram mönstret maximalt så snälla tipsa mig! Längtar efter att använda båda. Green Gate ströaren måste ju också verkligen stå framme. Så fin present! Jag har dem fortfarande stående på köksbänken för att de är så fina!

Linda

0 kommentarer

 1. Visst är de fina! Stod och höll i en sådan sockerströare i veckan. Älskar greengate! Har köpt ströare i gå-bort-present till baktokiga ett par gången men inte köpt till mig själv ännu. Hög tid tycker jag! Ser inte riktigt hur djup formen är men sockerkaka vore väl fint i den. Och sen pudra lite socker på:)

 2. ÅÅÅH vad fin ströare, ÅÅÅÅH <3 Det låter som en sådan där affär man nästan inte vågar sig in i av rädsla för att man kommer bli av med alla pengar man har 😉

 3. Hej!

  Ströaren är jättefin, jag funderar på att köpa en till cafét där jag jobbar. Hur fungerar den? Är det ett nät i botten? Blir det socker överallt eller kommer det en lagom mängd?

  Svar:
  Visst är den, den är så fin att man vill ha den framme. Den fungerar bra, men det blir inte puder utan mer prickar av den om du förstår hur jag menar. Inte som ett lager utav florsocker utan snarare prickigt. Det är inget nät i botten.
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *