Tv kanalen Disney Junior lanseras med storkalas

Denna helgen har det blivit kalasande hela helgen. Idag var vi nämligen på lanseringen av kanalen Disney JuniorMariott Courtyard. Magiskt roligt hade barnen! 2 festsugna typer.


Det var en massa roliga stationer för barnen med pirater. De fick roliga uppdrag och för varje utfört uppdrag en guldpeng.


Så goda smoothies på hallon, björnbär och jordgubb fanns det och fruktsallad.

Vi hade liten matpaus med RM med familj. Vilken lyx att få träffa dem både lördag och söndag!Zack hade en sån fin tröja på sig från Mini Rodini,kika här.

Barnen åt varmkorv.


De fick också till sin förtjusning varsin fin goodiebag med saker från bl a Disney, Lego och Fisher Price.


De fick också träffa Mimmi 🙂

Linda

0 kommentarer

  1. Åh, tänk om jag hade fått gå dit i den åldern! Eller nu för den delen, jag hade smält av om jag träffat Mimmi 😉

    Tack för alla dina fina kommenterar hos mig igår, vad glad jag blev!

    Angående om jag varit med i köket sedan jag var liten – både ja och nej. Mamma har alltid uppmanat mig att hjälpa till i köket om jag vill, men så är hon inte rå road av att laga mat så vi åt mest halvfabrikat och sådant, verkligen långt ifrån vad jag äter nu.

    Baka gjorde jag dock med henne när vi var små, bara bullar och bröd, men mycket av den varan! Kakor och sådant har jag lärt mig själv på senare tid 😉

    Så det är inte så länge sedan som jag faktiskt började tycka om att laga mat "på riktigt" – men köket har ju i alla fall alltid varit öppet för mig, det tror jag är viktigt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *