Nu dax för The Killing!

Bästa bästa serien förtjänar fredagsmysstatus. The Killing fortsätter ikväll och jag läste att den kommer få en uppföljare, Joel Kinnaman ska snart börja spela in uppföljaren i USA!! Något att se fram emot.

Vi gjorde melondrinkar, men de blev sådär (har ju självklart smakat lite på allt inför The Killing). Chips med tryffeldipp är såååå gott. Du köper lättsaltade chips och blandar sedan en burk lätt creme fraiche med några droppar tryffelolja. Hur gott som helst med chips! (Du kan även använda tryffelsalt.)

Sen blev det Marabounyheter. Daim Rocks och Crunchy Hazel. De knapriga hasselnötterna har jag smakat en gång förut och är helt såld på. Daim chokladen har jag nu bara testat två stycken och tyckte de var ok, hasselnötterna är klart bäst!

Nu börjar det!!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *