Boobadet med pastasallad och Lollos bullar

På väg till Boobadet! Mitt och Annies favorithäng.

Vi gjorde pastasallad med rökt skinka, apelsin, avocado, oliver, färsk spenat, hasselnötter och apelsindressing. Ni kanske har sett den på bloggen, annars se HÄR.

Annie hade dessutom 2 egengjorda chokladbollar med till efterrätt.

Precis då vi kom till badet träffade vi på Lollo med familj och vänner. Lollo är svägerska till en av mina närmsta vänner. Man blir alltid på superhumör av att träffa henne, hon är verkligen alltid sprudlande. Jag hade inte träffat nytillskottet Märta heller som var så gudomligt söt. Jag fick hålla liten stund:-)

Dessutom hade hon med sig så god picnic! Baguetter fyllda med kalkon, senap, västerbotteost och en annan variant med salami och brie. Som om inte det räckte, SAFTIGA VANILJBULLAR (jag vet för vi fick smaka. Ps Lollo, kan jag få ditt recept för mina bullar smakar inte i närheten av dina?). Varför ser alltid andras picnicmat så mycket godare ut än ens egen? Jag blev så sugen på hennes baguette med kalkon i att jag direkt då vi kom hem åkte till affären och handlade på mig allt som behövs för att göra liknande baguette till nästa stranddag.

Sötaste badtjejen på gulligaste badet i stan.

Om ni inte smakat Boobadets strömmingburgare så gör det! Den är totalt beroendeframkallande. De tar bara kontanter dock. Jag är inte en älskare av strömming, men sen jag för första gången testade den förra året så kan jag längta efter att få äta den. Idag hade jag dock glömt kontanter och vi hade ändå så mycket mat med oss.

Linda

0 kommentarer

  1. Tänk att bli omnämnd i din fina blogg! Gissa om jag känner mig stolt! Det var så roligt att träffa dig och lilla goa´ Annie igår, hoppas vi ses snart igen!

    Var rädd om dig vännen, stor kram från bullbakerskan Lollo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *