Amerikansk Brunch i Brooklyn

Dagen efter bröllopet var det brunch hos brudparets vänner i deras söta brownstone hus i Brooklyn, och gissa om jag tog igen den missade middagen kvällen innan – Jajamänsan! Jag ÄLSKAR bagels och här fanns bagels av alla sorter: plain, cinnamon, sesame. Till det philadelphiaost med olika saker i.

En nyvaknad fru och finaste guddottern framför ett härligt brunchbord med sallad, röror, korvar, lax, bagels, croissanter och det som inte syns är fantatiska quicher, mimosa drink, cinnamon buns, juice och kaffe. Tyvärr blev det heller ingen bild på den härliga cheescaken.

Satt skönt tillbakalutad i den härliga lilla trädgården som låg sådär lummigt inbäddad. det blev sådär tre tallrikar innan jag var klar.

Lilla trollet var på sitt bästa humör dessutom och som hon aldrig sett mat även hon. Hon ser inte så glad ut på bilden nedan, men det beror mer på att hon och Nora titt som tätt har denna medvetna attityd till att fotas. Typ vägra fotas! Men det var frid och fröjd rakt igenom – Tack och lov!!

Til slut var jag och tjockismagen så mätta, men det trodde kanske inte värdinnan, för när vår taxi kom som skulle ta oss till vårt Manhattan hotell så kom värdinnan med en påse med en massa bagels till mig. De åt vi på i flera dagar – MUMS!

SJÄLVKLART köpte jag med mig två paket med megabagels hem till Stockholm, och de har jag ätit på varje dag, men har nu lite ångest över att de snart är slut. Käraste finaste vännen Cecilia (om du läser detta), du vet att jag fyller i augusti och jag önskar mig bara bagels.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *