Muminutställning och chokladfontän

Var på Kulturhusets öppnande av nya interaktiva utställningen Hur gick det sen här i Stockholm. Den bygger på Tove Janssons bok om Mumintrollet och vänner. Det är den boken där Lilla My och de andra försvinner genom hålen till nästa sida. Precis så är det i den här utställningen, en massa hål som barnen kan krypa genom och komma vidare. Man kan läsa hela boken på små texter vid varje bild och det är en massa olika material att känna på. Annie kommer absolut gilla det!

Fanns en chokladfontän också med marshmallows till. Mums! Min fina vän Rose-Marie testade fontänen. Fler fina bilder finns på hennes blogg, se HÄR.

Sen travade vi hem med varsin finfin goodie bag med en massa Mumingrejor, böcker och kakor.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *