Årets glassnyheter

GB glace

Glassnyheterna från GB Glace presenterades igår. Inbjudan gällde mig och barnen. Gissa om det var himmelriket som öppnades för barnen, att få äta precis hur mycket god glass som helst. I år kommer nio spännande nyheter. Här ovan ser ni glassuppställningen för 2015. Annie och jag testade de flesta. Ska vi kika lite närmre på nyheterna?

DSC_0270

Testpatrullen var noggrann, engagerad och entusiastisk. Calippo Shots cola/citron och Cornetto Peanut Butter verkade vara storfavoriter hos alla barnen (och Cornetto Peanut Butter var en megafavorit bland de flesta med jordnötssmörglass, kolasås och topapd med choklad och karamelliserade pekannötter)

DSC_0248

Testing, testing av Daimstrut Chocolate och Magnum Black (kommer även komma i storpack med minisar till butik, (Magnum black och pink mixas i ett paket om tre vardera)

Magnum

Magnum nyheter: Magnum Pink med hallonglass och hallonsås och överdrag av choklad, Magnum Black på vaniljglass med kaffesås och mörk choklad. Så mums! Den smakar mycket och känns vuxet lyxig. Magnum Yoghurt Fresh är Yoghurtglass med hallonsås.

GB Glace nyheter 2015

Mina två absoluta favoriter blev Ben & Jerrys Cinnamon Buns: Fairtrade-märkt Kolagräddglass med kanelsås och bitar av kanelbulledeg. Har tydligen funnits sedan tidigare i USA. Kommer göra succé. Den här skulle jag lugnt kunna äta flera stycken på raken av. R-ICE är 100% vegetabilisk,helt mjölkfri, glutenfri och sojafri vaniljglasstrut. Glassen är gjord på ris (!) och struten av majs. Tro det eller ej, men det här var bland det godaste jag någonsin smakat. Den ser så enkel ut, men smaken är otrolig. Den smakar som en fluffig kokosboll och struten är extra krispig och knaprig.

DSC_0293

Nöjda med magarna fulla av glass, ballonger och ansiktsmålade enligt önskemål. Man kan knappast avsluta en onsdag på bättre sätt.

DSC_0305

Linda

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *