Matstugans Julkalender – Lucka nr 24

24dec

 

God Jul, Käraste Finaste Ni. Tack för att ni har tittat in, varit med och tävlat, gett kommentarer och förhoppningsvis även hittat ett och annat recept. Vad passar bättre på jullaftonskväll då barnen lagt sig eller man har umgåtts mer än nära med alla släktingar än att se en bra film? Idag vinner 10 av er TVÅ filmer var från SF Anytime. Jag kommer under dagen maila ut dessa 10 vinster via mail som innehåller två koder som ni kan använda på direkten på SF Anytime. Ni registrerar er gratis på SF Anytime och binder inte upp er för något. På SF Anytime hittar ni ton av bra filmer direkt från bioduken till SF Anytime. För mig blir det ikväll ett glas rött vin, lite pop corn och 12 Years a Slave eller American Hustle. Har ni sett dem?

SF anytime

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, lämna en motivering till varför du vill vinna två filmbiljetter. Tävlingen avslutas ikväll kl 20.59.

Vinnaren meddelas direkt under julafton via mail. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda