Matstugans Julkalender – Lucka nr 20

20dec

 

Idag får det bli männens lucka. TRE stycken presentkort hos Outfittery `på 500 kr var. Outfittery är Europas största personliga online-shopping-service för män, som nu kommer till Sverige. Konceptet har tidigare lanserats i bland annat Tyskland och Schweiz med stor framgång. Perfekta julklapp till barnens pappa, morfar, farfar, styvpappa eller en vän?

Outfittery-box-med-kläder-757x757

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Nämn två klädmärken (för män) som återfinns hos Outfittery

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

63 kommentarer

 1. Drykorn och Gant. Vill gärna ge min man detta, han är en riktig klippa att luta sig mot när saker och ting är jobbiga.

 2. Klädmärke för men hos Outfittery bland annat är: Calvin Klein och Tiger of Sweden.

  Jag vill gärna vinna dagens vinnst och ge som present till min bror som är världens bästa bror och alltid där när jag behöver honom.

 3. Tiger och Gant bland annat.

  Skulle passa min man perfekt, han gillar nya kläder men sätter gärna inte sin fot i butikerna.

 4. Vill ge detta till min lilla lantis sambo! Han har precis flytta till storstan och är inte vant att vara klädd i skjorta, detta vore en bra start!

 5. Levis och Gant.

  Jag vill vinna för att ge presentkortet till min lillebror. Han skulle bli så glad och det skulle passa honom perfekt eftersom han ständigt uppdaterar sin garderob.

 6. Hoppsan! Jag blev så exalterad att jag glömde svara på tävlingsfrågan 😉

  Gant & Tiger of Sweden

 7. Tiger och Gant är två exempel!

  Åh, jag är en sliten småbarnsfar som ägnar dagarna åt lek med lego,

  som drömmer om ny garderob för att boosta sitt ego!

 8. Gant och Sand

  Hejhopp! Jag vill vinna så jag kan klä mig lite snyggare till nyår.

  //Tommy

 9. Jag är gärna med och tävlar! Svaret på frågan är ex Levis och Drykorn.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja ge bort nåt fint till min bror. Han har väldiga besvär med att hålla i pengar och mycket går åt till helt onödiga saker, vilket resulterar i att han inte har råd till saker som nya kläder. Sedan fyller han snart år så passar bra att ge bort i födelsedagspresent! 🙂

  Ha det bra!

 10. Gant och Strelson är två av varumärkena som finns 🙂

  Jag skulle vilja vinna denna lucka till min sambo som verkligen förtjänar en fin julklapp i år! Efter ett år med många tester i livet och motgångar har han tagit sig igenom det med ett leende och det beundrar jag honom för! Därför önskar jag vinna detta till honom. God jul<3

 11. Svar: Converse och Levi´s

  Min son har inte intresserat sig ett dugg för kläder, men nu har det hänt något…De skitiga jeansen och de svarta, urtvättade T-shirtarna är utrensade och man kan börja ana något som heter stil och faktiskt lite kläd-intresse.

  Han är så hjälpsam och fixar och donar här hemma, så en uppmuntran i form av ett presentkort vore så roligt att kunna ge honom! 🙂

 12. G-star Raw och Tiger of Sweden är två av märkena. De använder min son, och har jag turen att vinna ska jag göra honom lycklig!

 13. Drykorn och Gant

  Att alla vackra blommor har stora blad tycker ju även jag, men då man ska dessa stora blad i skor täcka blir det problem av enorma mått-allting är för smått. Att överraska sonens med ett par skor av modernt snitt som passar hans tassar skulle värma modershjärtat mitt. Stora fötter är ett stort och dyrt problem som inte uppmärksammas direkt-det är svårt att hitta strumpor och skor som då passar perfekt.

 14. Dom har bla Gant och Levis.

  Skulle gärna ge detta till min man som ett litet tack för allt han gör för mig. Han ställer alltid upp och hjälper mig med det mesta eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk.

  Han är värd verkligen värd det här

 15. Levis & Tiger Of Sweden.

  Sambon unnar sig ALDRIG nya kläder så att få ge honom det här presentkortet skulle va så kul

 16. Tiger och Calvin klein, med en liten i huset och julen som kryper sig på, kan allt ekonomin bli låg, men har man den bästa mannen i sin famn så skulle det vara gott att få ge en honom en liten skatt <3

 17. Ralph Lauren och Gant är två av många märken som finns hos Outfittery.

  Skulle jättegärna vilja vinna det här till min pojkvän som har så många slitna kläder men har inte så mycket pengar att köpa nya kläder för då han för nuvarande står utan jobb, så detta skulle göra honom jätteglad och få honom att tänka på nåt annat! 🙂

  Hoppas på tur!

 18. Levis och Gant.

  Åh, det här vill jag vinna till min morbror. Han är över 60 år och klär sig som en slusk för att vara helt ärlig. Han behöver skaffa sig snygga kläder som ligger lite mer rätt i tiden. Det är aldrig försent att börja klä upp sig,eller hur?!

 19. Svar Gant och Tiger of Sweden.

  Åh det skulle jag vilja vinna till min sambo som efter 20 kilos viktnedgång behöver en helt ny garderob.

 20. Tiger of sweden och Gant.

  Min man skulle få det. Han går mesr omkring i t-shirt och jeans/joggingbyxor.,skulle vara trevligt att se honom i lite nya kläder.

 21. GANT och Sand. Motivering: Dags för julledigt. Har precis avslutar terminen med två tentor. Så det skulle vara härligt att unna sig själv någonting 🙂

 22. Gant och Sand är två märken som finns! Jag skulle vilja ekipera min sambo som äntligen fått komma ut i arbetslivet efter flera år av arbetslöshet. Det skulle muntra upp honom ännu mer att få känna sig fin när han möter människor på sin arbetsplats!

 23. 1. Tiger och Gant

  2. Du har haft det så svårt nu.

  Opererats så mycket. Skurits itu.

  Om jag kunde, skulle jag ge dig allt.

  Älskade make Du är värd det tusenfalt.

 24. Tiger och Sand.

  Min man har varit jätteduktig och nu tappat ca 30 överviktskilon.

  Nu är de flesta kläderna i hans garderob på tok för stora och behöver därför nya kläder.

  Hoppas innerligt att vi kan vinna detta fina pris till honom så han får välja precis vad han vill.

 25. Tiger och Gant är två av många.

  Min pappa har artrit och han har svårt att röra på sig, men efter min utbildning som personlig tränare har jag hjälp pappa att röra på sig. Så nu behöver han nya kläder. Detta skulle jag skulle vilja vinna åt min pappa.

 26. Gant och Tiger

  Jag skulle vilja ge presentkortet till min sambo, skulle vara den perfekta julklappen till honom då han älskar t.ex. Gant. Det skulle även kännas väldigt häftigt att få hjälp av en personlig stylist, det gör hela upplevelsen lite lyxigare och jag vet att det skulle uppskattas väldigt mycket av min sambo. Så jag hoppas verkligen på att vinna detta presentkort!

 27. Converse och Tiger är två av de märken som finns.

  Detta skulle passa min man perfekt! Han behöver nya kläder men avskyr att gå i affärer!!

 28. Min mans favoriter finns på Outfittery: Tiger och Gant

  Jag har inte har hunnit köpa någon julklapp till min man ännu. Det här presentkortet skulle passa honom som handen i handsken!

 29. Ralph Lauren och GANT.

  Om jag vinner så ska min lillebror få presentkortet! Han har växt så mycket under den senaste tiden och har blivit en stilig gentleman! Han äger inte många plagg men gör sitt bästa för att matcha det han har. Han förtjänar verkligen att skämmas bort och han hade absolut uppskattat presentkortet.

 30. Tiger och calvin klein. Hoppas på att vinna för att få en fin present till min pappa! Han finns alltid där för oss, hjälper till o fixar o är helt klart värd att få e riktigt fin present!

 31. Calvin Klein & Gant.

  Hoppas på vinst så sonen får överraska sin pappa!!

  Det är han såå värd. Han jobbar och sliter och skämmer bort oss övriga familjemedlemmar.

  Tyvärr så är det svårt att skämma nort han tillbaka när man går på föräldrapenning.. Så detta vore en helt underbar julklapp!!

 32. Tiger och G-star RAW

  Hoppas på att vinna till min sambo. Vi har beslutat att ekonomin inte riktigt räcker till julklappar till oss vuxna i år. Hade varit så mysigt att få överraska honom med en ”gratis” present =)

 33. Gant och Ralph Lauren!

  Jag skulle så vilja ge min man ett presentkort för att hylla honom som världens bästa man och pappa! Vi har sån tur att ha honom i våra liv <3

 34. Gant o Kelvin Klein

  Har 4 killar i familjen – far i huset och 3 söner. 3 av dem är snickare och jag skulle gärna se dem i något annat än jobbarkläderna!

 35. Gant och Ralph Lauren. Jag har fått så fina presenter av min sambo men som student inte haft råd att köpa lika dyrt. Detta hade varit så roligt att få vinna.

 36. Gant och Tiger.

  Jag vill vinna detta till min underbara sambo för han är världens bästa pappa till våran lilla dotter 🙂

 37. Tiger och Levis.

  Det finns bara killar i min familj. Jag har 3 bröder och 3 brorsöner. Det börjar bli tråkigt med hårda paket…

 38. 1. Tiger of Sweden och Sand.

  2. Vill ge det till min lillebror som avskyr att handla kläder i butiker – med hjälp över nätet kan det ju knappast bli enklare 🙂

 39. Tiger och Gant!

  Åh, är ute i sista stund med present till min kära pappa igen! Varför är det så svårt att hitta en present? Han önskar sig ju aldrig nått, så vad som helst skulle egentligen duga.

  Däremot när han får en present, blir han rörd till tårar med ett lyckligt ” inte ska väl jag?”.

  Om han vann detta, skulle jag hjälpa honom att välja ut nått fint och beställa åt honom!

  Hoppas på tur! <3

 40. Tiger of sweden och Calvin Klein finns hos Outfittery.

  Jag skulle vilja vinna denna fina vinst till min underbara make som alltid lyckas lugna mig i alla situationer. Han är värd att få en uppdaterad garderob!

 41. Tiden är knapp

  jag får vara rapp

  vill vinna till min kille

  som nya kläder önska sig ville

 42. Lite föör rapp..

  Tiger & Gant

  Tiden är knapp

  jag får vara rapp

  vill vinna till min kille

  som nya kläder önska sig ville

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *