Matstugans Julkalender – Lucka nr 15

15dec

Nu växlar vi från mat tillbaka till barn lite. Vad sägs om ETT presentkort på 500 kr hos Geggamoja barnkläder? Både jag och barnen älskar Geggamojas kläder för deras färgglädje, passform och höga kvalitet.Geggamojas kollektioner består av en kombination av det klassiskt randiga med en mix av vuxet miniatyr. Det färgsprakande kombineras med det grå, svarta och vita. De flesta av Geggamojas barnkläder är gjorda i ekologisk bomull certifierade av GOTS. Nytt för 2014 är att deras ytterplagg tillverkas med den vatttenavstötande och miljövänliga impregneringen, BIONIC Finish ECO® som är helt fri från flourkarboner. Så är ni sugna på underbara plagg från Geggamoja eller mössor till er själva, deras mössor passar nämligen även vuxna.

geggamoja

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Geggamoja har på sin nätsida en topplista, vilken är just din favorit på den topplistan?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

50 kommentarer

 1. Jag gillar badrocken från topplistan, det är dags att uppdatera den numera knälånga badrocken till min dotter!

 2. Min favorit på toplistan är den rosa klänningen med hjärtfickor, jag vill vinna för jag älskar färgglada mönstrade kläder till mina skruttar och det är ju just mycket sånt geggamoja har 🙂

 3. Jag måste säga mjukdjuret Doddi 🙂 Sååå söt!

  Barnen växer så det knakar. Jag hinner inte ens med i svängarna. Nu är det dags att köpa större storlek till båda IGEN. Kostar ju en slant så ett presentkort är en bit på vägen!

  Kram!

 4. Min favorit är Julklänning röd/vit då det skulle vara jättefin på den lilla tjej som skulle få presentkortet.

  Detta presentkort jag skulle vilja ge till min kompis lilla flicka. Det är nog bättre det då jag är inget vidare på att sticka. Hennes mamma jobbar och sliter och är allt annat än lat, men ändå har knappt råd med mat. Nu när julen har flyttat in, vill jag hjälpa kompisen min. Att ge hennes klädtokiga lilla tjej detta, skulle mammans jul underlätta. God Jul! 🙂

 5. Badrock marinblå, tycker jag ser väldigt fin och skön ut. Skulle passa perfekt på min fina brorson.

 6. Julkläningen röd /vit är nog min favorit på topplistan. Men mjukisdjuret Doddi är svårslaget men tänkte lite praktiskt just nu…

  Kläder som både är bra för den som bär det och miljön är så fantastiskt bra. Synd bara att de kostar så mycket när man behöver köpa nytt hela tiden. Skulle verkligen bli glad om jag vann detta fina presentkort!

 7. Min favorit (och det som står överst på dotterns önskelista) är den jumpsuit dimblå/orange som finns på Geggamojas Topplista.

  Jag – som är ekonörd – älskar Geggamojas kläder och detta presentkort hade kommit väl till pass då min fina flicka växer som en tok och nu behöver nya kläder i nästa storlek 🙂

 8. Klänning m. hjärtanfickor är min favorit. Vi har tre pojkar och väntar nu första tjejen i familjen, kan lugnt säga att det är ont om flickiga färger i detta hus. Skulle bli enormt glad av att vinna detta presentkort!

 9. Randiga julklänningen är min favorit.

  Älskar att de använder sig mycket av ekologisk bomull.

 10. Klänning med hjärtfickor är favorit här hemma !

  Annars finns det ju en jumpsuit också till lillebror som kommer i maj 🙂

 11. Favoriten är ju lätt denna fina klänning, hade gärna haft en var till min flickor: http://www.geggamoja.com/se/square-dress-cerise.html?nosto=nosto-startpage-1

  Stora tjejen växer värre än ogräs och garderoben behövs ständigt fyllas på. Älskar verkligen geggamojas kläder både till utseende och kvalitet men tyvärr tillåter inte alltid plånboken för mycket av det goda 🙂 Ett presentkort hade vart otroligt uppskattat och användbart. Speciellt när dottern snart fyller 4 år och gärna vill ha fina klänningar i sina paket 🙂

 12. jag är gärna med och tävlar, tycker den rosa klänningen med hjärtanfickorna är väldigt söt 🙂

  Gillar geggamojas kläder, kul att det är ett svenskt märke!

 13. Alla Geggamojas kläder är otroligt fina, men den röd/vit randiga julklänningen är nog min favorit.

  Har fyra tjejer och den yngsta får, som du kanske förstår, ärva nästan alla sina kläder av sina systrar. Det hade varit kul att få skämma bort henne (okej okej, mig själv, ÄLSKAR att handla barnkläder) med lite nya goa kläder!

 14. Min favorit på topplistan är Doddi:)

  Vill vinna för att ge detta till mkn lillasyster. Hon är ensamstående mamma och behöver all hjälp hon kan få♡

  Mvh

  Malin

 15. Min favorit är helt klart Jumpsuiten dimblå/orange! Härliga färger som man blir glad av 🙂 Skulle jag vinna ett presentkort så skulle jag genast köpa den till min lilla kille så att han kan ha den när vi busar hemma 🙂

 16. Doddi är favoriten, min son har en Doddi.

  Jag skulle vilja vinna för att jag rentav älskar allt geggamoja gör och deras miljötänk. Vi har snuttefilt, filt och Doddi från geggamoja, men inga kläder ännu. Skulle mer än gärna vilja ha deras kläder till min son.

 17. Favoriten är mjukisdjuret Doddi.

  Om jag vinner jag ska ge Doddi till min väninnans flicka, hon älskar och samlar mjukisar och jag vill överraska henne.

 18. Min favorit på topplistan är nog jumpsuiten. Det är ett så praktiskt plagg.

  Jag hoppas vinna för att ungen växer ju som ogräs och måste snart upp till nästa storlek så ett tillskott till kläkassan skulle vara guld värt

 19. Min favorit på topplistan är den otroligt fina klänningen i rött och vitt.

  Jag vill vinna det här för att kunns köpa nya byxor åt min äldsta dotter. Hon har växt ur i princip alla sina byxor och därmed sina favoriter som är från just Geggamoja. Så nu hoppas jag få överraska henne med nya favoriter! 🙂

 20. Min favorit är DODDI!

  Som jag hoppas få ge till mitt älskade barnbarn,som föddes 1/12-14! 🙂

  Jag hoppas att denna dagen 15/12, för tur med sig, för det är min

  födelsedag! 😀

  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!

  Så att DODDI, till honom jag ge får! 🙂

 21. den turkosa badrocken är favoriten, perfekt att ha med sig till badhuset och ta på när det är fikadags!

  Unisex, randigt, fräscht och snyggt

  Bra kvalité, det känns tryggt

  Och så det känns väldigt reko

  Att få en chans att handla eko

  Miljön den vill jag ej betunga

  För jorden tillhör våra unga

 22. Jag är gärna med och tävlar! Jag gillade den marinblå badrocken på topplistan, så söt! 🙂

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag då skulle kunna shoppa loss till en vän till familjen som väntar barn! Gillade verkligen Geggamojas kläder så blir nog lätt att hitta något!

  Ha det bra!

 23. Jag försöker tänka miljövänligt och ekonomiskt så jag köper nästan barabegagnat. Det dskulle vara kul att köpa lite ”nytt” till barnen.

  Min favorit på topplistan är klänningen med hjärtanfickor.

 24. Dottern pekar på Doddi och klappar händerna så det är vår favorit från topplistan! 😀

  Lilly är 1 år, och kläder går åt i flygande fart! Mest ärver hon efter storkusinerna, men vore kul med något nytt för en gångs skull! 😀 hoppas!

 25. Vilken perfekt tävling! Jag hade jättegärna vunnit presentkortet. Geggamojas kläder är både färgglada och hållbara! Perfekta förskolekläder tycker jag eftersom de tåls att leka i och så är de snygga!

  Min favorit är Hunden Doddi! 🙂

 26. Min favorit är den fina rosa klänningen med hjärtfickor.

  Det vore kul att få ge klänningen till dottern som annars får ärva en hel del kläder av brorsan.

 27. Klänning m. hjärtanfickor ceris är min favorit på topplistan. Den hade passat jättefint på min 2-åriga dotter lilla Li. Hoppas vinna presentkortet så att jag kan köpa en fin present åt min lilla flicka!

 28. Gosedjuret Doddi är ju helt underbar!

  Jag skulle vilja vinna för att en av mina väninnor köper enbart ekologiska kläder till sin dotter och det gör att det ibland är svårt att veta vad man ska köpa men här inne fanns det ju hur mycket fina saker som helst så det skulle vara jättekul att shoppa loss lagom till när hon fyller 1 år :))

  Önskar dig en fortsatt härlig vecka!

  Kram Frida

 29. Badrocken tycker jag ser härlig och praktisk ut! Kul dessutom att den är vändbar och går att stänga ordentligt!

 30. Min favorit på topplistan är klänningen med hjärtafickor i cerise. Ljuvlig! Älskar Geggamoja för dess underbara färger, utformande och bästa utav kvalité. Hade kommit så väl till pass att få förnya barnens garderober inför den kommande månaderna. Håller alla tummar och tår så hårt det går!

  linelia@hotmail.se

 31. Jag har inget barn men jag har en lillasyster som presic fyllt 3år, hon växter som dunder och skulle vilja ge henne en ny två delad pyjamas i färgen marin/grå/ceris

  länk: http://www.geggamoja.com/se/tva-delad-pyjamas-marin-gra-ceris.html

  Min lillasyster har förkylningsatsma vilket gör att hon får svårt att andas och kan inte leka lika mycket.

  Vi bor inte så bra och hon sover inne i mammas rum och där blåser det kallt så och skulle behöva en bättre pyjamas som är lite längre ner i ryggen. Hon har annars en tendens att dra upp tröjan till magen och då blir hon förkyld.

 32. Min favorit på topplistan är mjukisdjuret doddi. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa en vinteroverall till min son Liam

 33. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna det här presentkortet då min dotter verkligen skulle behöva lite nytt till hennes garderob. Hon har nämligen växt något otroligt på sistone, och jag som vanligtvis brukar vara ute i god är för första gången inte det och ligger nu därför efter med klädinköp på alla plan.

  Favoriten på deras topplista blev helt klart ”JUMPSUIT MÖRKGRÅ/CERIS”, då det är ett plagg som dottern och jag har önskat oss länge. Det ser nämligen så mysigt ut att krypa upp i soffan i en sådan mysig jumpsuit.

  Kram Sanna

 34. Den cerise/grå jumpsuiten är min favorit av dom grejerna på topplistan. Jag skulle vilja vinna för att det skulle verkligen behövas, ekonomin är inte direkt på topp om man säger så och jag har lyckats pricka in två av mina barns födelsedagar nu runt jul, en på onsdag och en på juldagen.

 35. Min favorit är badrocken, så praktiskt att man kan vända den och nyttja fördelarna med båda sidor.

  Skulle vara kul att köpa matchande plagg till mina två killar på 3 år och 4 månader och arrangera en riktigt härlig syskonbild att rama in. Geggamojas kläder vore en härlig färgklick passande mina killar med färgstarka personligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *