Matstugans Julkalender – Lucka nr 15

15dec

Nu växlar vi från mat tillbaka till barn lite. Vad sägs om ETT presentkort på 500 kr hos Geggamoja barnkläder? Både jag och barnen älskar Geggamojas kläder för deras färgglädje, passform och höga kvalitet.Geggamojas kollektioner består av en kombination av det klassiskt randiga med en mix av vuxet miniatyr. Det färgsprakande kombineras med det grå, svarta och vita. De flesta av Geggamojas barnkläder är gjorda i ekologisk bomull certifierade av GOTS. Nytt för 2014 är att deras ytterplagg tillverkas med den vatttenavstötande och miljövänliga impregneringen, BIONIC Finish ECO® som är helt fri från flourkarboner. Så är ni sugna på underbara plagg från Geggamoja eller mössor till er själva, deras mössor passar nämligen även vuxna.

geggamoja

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Geggamoja har på sin nätsida en topplista, vilken är just din favorit på den topplistan?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

50 kommentarer