Matstugans Julkalender – Lucka nr 14

14dec

Vi fortsätter på tema mat idag den 14 december. Dagens lucka innehåller nämligen ETT presentkort från Linas Matkasse på 499 kronor som räcker till en VALFRI matkasse. Linas Matkasse rankades Bäst i test av Aftonbladet i augusti 2014. Nu kan du själv vinna hem en kasse. Det finns flera inspirerande kassar att välja mellan. Superfin julklapp att få och ge bort. Den senaste nyheten bland Linas matkassar är en kasse för 2 personer:

Kort info Linas Kasse för två:
  • 4 middagar för två personer
  • Prova på pris: 299 kronor, ordinarie pris: 479 kronor.
  • Goda sunda och inspirerande rätter med en mix av smaker från världens alla hörn blandat med husmanskost.
  • Perfekt för det mindre hushållet med två personer (eller singelhushållet då det blir över till matlåda).
  • Kött, fågel, fisk och vegetariskt.
  • En snabb rätt, två medelsnabba och en lite tuffare

 

linas matkasse

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Hur många matkassar finns det hos Linas matkasse?

Ps. Glöm inte dubbelkolla att Linas Matkasse levererar i just ditt område

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda