Matstugans Julkalender – Lucka nr 10

10dec

Tadaaa, idag blir det juligt i luckan! Idag är det dags för er att vinna en av de viktigaste sakerna till julbordet. Matstugan har idag äran att tävla ut FEM stora julskinkor, dvs FEM presentkort från Scan á 300 kr. I år blev jag tillfrågad att söka jobbet som julskinkebloggare för Scan, men som tur är gick jobbet till Thomas Karlstein som gör ett fantastiskt jobb och lägger ut en massa härliga skinkrecept på https://www.julskinkejobbet.se/, eller vad sägs om t ex ’Pulled julskinka i tortillas med het mango- och chilisalsa’ ?

Julskinka scan

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vilken av Scans julskinkor vann titeln som Svensk Mästare i Chark-SM i år?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda