Texas Longhorns nyheter avsmakade

texas longhorn

Texas Longhorn lanserar nu BBQ Pulled Pork och Texas Chili, och jag har fått smaka på båda nyheterna. Dessa två nyheter kommer bli en hit. De är smakrika och mustiga i smaken och tillsammans med alla deras goda såser så kändes det nästan som att vara på restaurang, men hemma.

texas longhorn

Texas Longhorns BBQ Pulled Pork röks och tillagas med sås och kryddas med hemlig kryddblandning. Passar ypperligt med coleslaw och hamburgerbröd. Texas Chili är nötkött kokad i timmar med bl a chilifrukter, öl och choklad. Passar finfint med inlagd rödlök, guacamole och ostsåsen.

texas longhorn

Dessa såser och röror, to die for. Gillar att de har ordentligt med smak. Riktigt god coleslaw och deras Steak Sauce ska vi bara inte tala om. Jag fick produkterna till middagen i ett bud, men deras Shirazvin och deras nachoschips gick jag och köpte själv, de är båda favoriter sedan länge. Tycker deras nachochips är de bästa på marknaden.

texas longhorn

Här ser ni produkterna: Texas Chilin och BBQ Pulled Pork värms lätt och snabbt upp i kastrull, så bara att äta mer eller mindre direkt

texas longhorn

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *