Matstugans Julkalender – Lucka nr 9

9decGod morgon tisdag och 9e december. Har ni köpt alla julklappar än? Jag har bara köpt böckerna jag skrev om igår, annars absolut inget. måste sätta lite fart. Bakom dagens lucka finns en till av mina favoriter som jag ville att även ni skulle upptäcka: Knäck&Bräck. Charmiga Knäck&Bräck bakar det mest ljuvliga knäcket av ekologiskt mjöl och använder sig av forntida sädesslag som dinkel och emmer och blandar ner olika spännande saker som blåbär, lingon, sesam och enbär. Men inte bara det, deras knäcke kommer i de mest oemotståndliga former som älgar, hjärtan, grisar. Både mina barn och jag älskar deras produkter och jag har skrivit flera gånger om dem tidigare, se t ex HÄR.

Knäck&Bräck

 

 

Matstugan tävlar ut TRE av deras Knäck& Bräck Collections innehållandes deras bästsäljande 4 knäckerör: Lingonknäcke, 150 gr, Blåbärsknäcke, 150 gr, MiniTapas, 180 gr, MiniMys, 180 gr, Gammaldags knäckebrödsburk i plåt, packat i Knäck & Bräck presentkartong.

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vad hittar du mer hos Knäck& Bräck förutom deras knäckerör?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

90 kommentarer