Matstugans Julkalender – Lucka nr 7

7decIdag blir det mat till er, delikatesser av finaste slag. Det är Artic Shop med produkter från Lappland som står för dagens lucka idag. TVÅ Julbordspaket innehållandes de finaste viltdelikatesser skickas hem till dig innehållandes: – Kallrökt renstek – Delikatessrökt älgstek – Renkorv (á 435 kr styck). Gissa om jag skulle vilja vinna det här Julbordspaketet! Artic Shop har inte enbart viltdelikatesser utan de allra härligaste norrländska produkter av alla de slag som stekhällar, kåsor, korkskruvar av renhorn, smycken och renskinn.

Artic shop

 

 

 

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna ett Julbordspaket från Artic Shop. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Artic shop har utöver viltdelikatesser även andra delikatesser, nämn 3 andra delikatesser som du hittar hos dem.

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

 

Linda

73 kommentarer