Glöggmingel och Grattis till Yves Rochers kit

Kvällens, årets glöggmingel har gått av stapeln. Jag jobbade intensivt och målinriktat för att hinna bli klar med allt och det blev det till slut.

DSC_0033

Pepparkakssticks med ädelostdipp, Amarulafudge, limeknäck med pistage, pepparkaksbollar, kardemummakakor mm fyllde årets bord. Allt kommer på recept under veckan.

DSC_0114

Nära och kära på ett och samma ställe

PicMonkey Collage

Vi som gick all in åt det röda hållet: Nora, Annie och Magda och jag i en klänning som jag älskar från Indiska. Zack och Leah, även de i rött och min bror och Love.

 

Nu ni, hela TRE kit från Yves Rocher tävlades ut och vanns av:

Vera

Om jag vinner så vill jag ge detta pris till min vackra och snälla mamma. Hon älskar Yves Rocher men det var ett tag sen hon köpte något därifrån. Hon har jobbat hårt i år och förtjänar något fint. :)Matilda

Jag är i princip helt ensam med mina två små buskillar sedan en tid tillbaka och ända fram till julafton då min sambo är iväg och jobbar, så när han äääntligen kommer hem skulle jag vilja lämna över hem och barn till honom samtidigt som jag lådar in mig i badrummet med detta härliga set och bara njuter av egentid. För det är jag fasen värd! :DAnnika

Jag skulle vilja vinna för att jag som gravid är otroligt krävande, yves rocher har tidigare visat sig vara en hit som jag gärna återkommer till – och det vore roligt att få testa lite nytt från dom som jag inte testat tidigare!

 

Ps. Maila mig era adresser omgående så kommer ett paket på posten!

Linda

2 kommentarer

  1. Åh vad glad jag blir! Tack tack! Har mejlat dig nu 🙂

    Grattis till dom andra vinnarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *