Matstugans Julkalender – Lucka nr 6

6dec

Nu ni, dags för Årets Julklapp 2014 enligt GPs läsare. De röstade nämligen fram långkoksgrytan Crock-Pot till Årets Julklapp 2014, Läs HÄR. Crock-Pot, är en slow cooker, dvs lagar maten klar alldeles av sig själv, medan du är på jobbet till exempel. Du slänger i allt t ex på morgonen, ställer in den på antal timmar och när du kommer hem har du en perfekt tillagad varm gryta. Det bästa av allt, det funkar verkligen, se t ex den Boeuf Bourgignon som jag lagat till i min Crock Pot. Såväl skinkan som gröten sköter en Crock Pot Du kan laga allt möjligt i den t o m desserter. Tro mig, den är helt fantastisk. Dessutom så blir maten fettsnål och grytan är energisnål.

TVÅ stycken Crock-Pots ligger i potten!

Crock-Pot Slow Cooker (3,5 liter)

3,5 L Sauté – rostfri

Crock-Pots basmodell är manuell och lämplig för 3-4 personer. Har två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Utsida i rostfritt stål (Cirkapris 495 SEK)

Crock pot

2,4 L – svart

En manuell slow cooker med svart utsida lämplig för 2-3 personer. Har två värmeinställningar. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin (Cirkapris 395 SEK)

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, lämna helt enkelt en motivering till varför du vill vinna en Crock Pot. Glöm inte nämna vilken av de två du skulle vilja vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda