Matstugans Julkalender – Lucka nr 6

6dec

Nu ni, dags för Årets Julklapp 2014 enligt GPs läsare. De röstade nämligen fram långkoksgrytan Crock-Pot till Årets Julklapp 2014, Läs HÄR. Crock-Pot, är en slow cooker, dvs lagar maten klar alldeles av sig själv, medan du är på jobbet till exempel. Du slänger i allt t ex på morgonen, ställer in den på antal timmar och när du kommer hem har du en perfekt tillagad varm gryta. Det bästa av allt, det funkar verkligen, se t ex den Boeuf Bourgignon som jag lagat till i min Crock Pot. Såväl skinkan som gröten sköter en Crock Pot Du kan laga allt möjligt i den t o m desserter. Tro mig, den är helt fantastisk. Dessutom så blir maten fettsnål och grytan är energisnål.

TVÅ stycken Crock-Pots ligger i potten!

Crock-Pot Slow Cooker (3,5 liter)

3,5 L Sauté – rostfri

Crock-Pots basmodell är manuell och lämplig för 3-4 personer. Har två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Utsida i rostfritt stål (Cirkapris 495 SEK)

Crock pot

2,4 L – svart

En manuell slow cooker med svart utsida lämplig för 2-3 personer. Har två värmeinställningar. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin (Cirkapris 395 SEK)

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, lämna helt enkelt en motivering till varför du vill vinna en Crock Pot. Glöm inte nämna vilken av de två du skulle vilja vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

96 kommentarer

 1. 3,5 L Sauté – rostfri

  Vill vinna en till dottern som ska flytta hemifrån. Vet att risken finns att det kommer slarvas med maten men med denna kommer hon upptäcka hur enkelt det är att göra bra o näringsrik mat enkelt utan för stora ansträngningar

 2. 3,5 l, då vi är många…

  Vill vinna för att tonårsdottern ska kunna fixa maten. När vi kommer hem från arbete bara att lägga upp på faten. Istället vi får tid och mys sitter och snackar med tända ljus. Enkel rengöring passar mej som älskar varje handdisfri grej.

 3. Skulle vilja vinna den på 3,5l.

  Det skulle va så skönt att bara kunna starta den och matlagningen sköter sig själv så jag kan spendera mer tid med min lilla tjej på 7 månader

 4. Jag väljer den på 2.4 liter, vi är ju trots allt bara två i detta hushållet.

  Jag lagar mycket grytor eftersom vi får en hel den viltkött och det tycker jag är enklast att tillaga så.

  Men det är lite bökigt när man inte alltid är hemma på dagarna att få till det utan att maten blir väldigt sen.

  Har länge velat testa en Crock-Pot, men det har inte blivit av än. Hoppas på turen idag.

  Mvh

  Annika

 5. Jag är gärna med och tävlar, jag skulle vilja ha 2,4 L – svart om jag vann! 🙂

  Jag skulle vilja vinna eftersom matlagning är ett stort intresse för mig. Vore verkligen kul att se vad jag skulle kunna åstadkomma med en sån här gryta! Tror att det skulle bli ännu enklare att göra god och hälsosam mat med dessa grytor, så vore verkligen roligt att vinna!

  Ha det så bra!

 6. 2,4! Då vi bara är två i lägenheten. 🙂

  Sen jag flyttade hemifrån för att plugga har jag behövt ta tag i matlagningen – och jag älskar det! Detta vore så HIMLA kul att experimentera med!

 7. 3,5 verkar vara den perfekta storleken för mig och min familj!

  Min pappa har börjat att laga mat och han älskar det! Han lagar nästan bara grytor då det är han specialitet haha. Han är super duktig och jag vet att han hade blivit otroligt glad över denna julklapp!

 8. jag vill vinna, för att jag vet att det är vad min hustru önskar sig mest av allt i julklapp och den blir hennes julklapp om jag vinner 🙂

 9. Det här vore verkligen en KANONJULKLAPP till min syster och hennes kille. Seriöst – nu vet jag precis vad jag vill ge dom…!

  De lagar bannemig aldrig maten själva. Antingen käkar de ute (hur hutlöst dyrt blir inte det i längden?) eller så går de hem till våra föräldrar och äter. Så nej, det här kommer ju underlätta nåt så kopiöst för dom… håller tummarna som en blådåre!!

  Kram Annika

  familjenpettersson@hotmail.se

 10. Vill vinna den första till min pappa, han är världens bästa pappa och stället alltid upp. Dessutom älskar båda han och min bror att laga mat så detta hade varit perfekt! Hoppas hoppas

 11. Den stora skulle jag vilja vinna – det kan bli stressigt med matlagningen på veckorna eftersom det är jobb och en massa aktiviteter för barnen efter skolan. Denna skulle underlätta för vår familj att få bättre mat på bordet varje dag!

 12. Hejsan! Modellen större skulle jag vilja vinna till min dotter. Hon är världens bästa dotter och ensamstående mor. Ställer alltid upp när man behöver. Hela året har hon även kämpat med sin vikt och lyckats gå ner många kilo. Men det är inte alltid lätt att få tiden att gå ihop. Med denna gryta skulle hon kunna laga mat samtidigt som hon är ute och motionerar,städar, hjälper sonen med läxor eller annat som måste göras. Maten skulle bli nyttig och kalorisnål samtidigt som den är ordentligt lagad. God Jul!

 13. Jag skulle vilja vinna den större modellen då vi är fyra i familjen. Den skulle underlätta vår vardag då barnen villa ha mat genast vi stiger in genom dörren efter jobb/dagis.

 14. Tänk vad jag inför vänner skulle kunna skryta,

  om jag hade en sån här fantastisk gryta,

  som lagar maten åt mig när jag snygg mig gör,

  som inte bränner vid eller på annat sätt den förstör,

  vällagat, nyttigt och gott,

  en bjudning hos mig skulle bli riktigt flott!

  jag önskar mig den rostfria 3,5 liters varianten. 🙂

 15. Ända sen jag såg och läste om denna ”elektriska gryta” har

  jag önskat mig en sådan, men inte för att skryta!

  Lagar enormt mycket mat, och olika veg grytor är oftast

  mitt självklara val! Önskar gryta modell större, eftersom jag

  numer även lagar mat åt min gamla mamma, som bröt

  höften för ett tag sedan, och inte längre klarar av att laga

  sin egen mat! För jag kan ju inte låta henne leva på micromat,

  hemska tanke, det är ju både smaklöst, och näringsfattigt,

  och äldre människor behöver mycket näring, och det är

  här denna Crock-Pot, kan göra en insats, så hoppas, hoppas!

 16. åhh vilken toppen vinst jag är jättegärna med och tävlar om 3,5 L Sauté – rostfri då vi är 5 personer här i familjen. denna skulle underlätta massor här hemma under veckorna när vi har bråttom efter jobb och ska till träningarna. då kanske barna kan börja förbereda så vore toppen.

  kram veronica

 17. Jag skulle vilja vinna grytan på 3,5 L.

  Jag vill vinna för att jag håller på att spara ihop till att flytta hemifrån och fortfarande så har jag inga stekpannor, grytor eller kastruller. Jag älskar chili grytor och pulled pork vilket är perfekt att laga i såna här grytor och jag skulle bli så glad om jag kunde få en ny till jul och börja träna på att laga god mat i den så att jag när flytten är här kan klara mig bra på egen hand. Vet att både mamma, pappa och pojkvännen skulle bli överlyckliga om jag började laga lite mat och med denna så verkar det ju så enkelt och jag kan sitta och plugga under tiden när den sköter sig själv!

 18. Jag skulle vilja vara med och tävla om den stora varianten. Jag vill vinna därför att jag tycker det är så vansinnigt tråkigt att laga mat (jag följer dig för att få lite inspiration) men det känns viktigt att ge barnen bra mat så denna vore ju smidig.

 19. Den större skulle jag vilja vinna. Helt enkelt för att kunna (hinna) fixa bra mat även på vardagarna då vi föräldrar jobbar heltid. Svårt att få till vettig mat på kvällarna, blir gärna något snabbt.

 20. jag har massvis med gamla recept från min morfar som inte går att göra i kastrull utan helst i en keramikgryta eller liknande och jag har tyvärr bara en kastrull så detta vore ju perfekt för mig. tänk att få göra hans recept på älggryta mmm bara drömmer mig bort..

 21. jag är gärna med och tävlar. Spelar egentligen ingen roll vilken, om jag skulle ha turen att vinna, men måste man välja tar jag den rostfria. Vill vinna för det verkar vara ett helt perfekt redskap för mig, gillar inte att stå och laga mat alltför länge, men här kan man få riktig och nyttig mat och det sköter sig nästan självt. Mvh Liselotte

 22. 2,4 L – svart Crock-Pot för min del för vi är bara 2 st i hushållet så den räcker gott och väl åt oss.

  Är inte duktig på matlagning så den här hade underlättat rejält. 🙂

 23. Åh den stora i rostfritt stål vinner jag gärna!

  Den skulle bli min bästa vän… 😉

  Jag är hopplös på att laga mat, men med en Crockpot skulle ju t o m jag lyckas!

  Vore en perfekt julklapp till mig så mannen slapp ifrån matlagningen nångång i alla fall!

 24. Grytan om 2,5 l hade passat min sambo och mig, en självlagande gryta vilken grej. Jag hoppas att denna få vinna, och få se all stress kring middagen bort förvinna.

 25. Grytan som rymmer 3,5 liter så det blir matlådor också. Har upptäckt att när man blev vuxen så minskade dygnets timmar med ett antal, konstigt. Skönt att kunna äta direkt man kommer från jobbet så man har tid över till annat 🙂

 26. Jag skulle så gärna vilja vinna en 3,5 L Sauté – rostfri

  Vi lagar mycket matlådor och till 99% är det min man som lagar maten. Om jag vann en sån här skulle jag överraska min man med en gormetmiddag som jag gjort med denna 🙂 Och förhoppningsvis laga lite mer mat och underlätta för mig man 😉

 27. Jag är gärna med och tävlar! Den här hade underlättat min matlagning enormt! Oftast hinner jag bara hem efter jobbet och byta om och sedan rusar jag iväg till stallet. När jag sedan kommer hem är jag så hungrig att jag nästan blir tokig – inte kul att stå och laga mat då. Det hade varit perfekt med en 2,4 liter Crock-Pot för då kan maten stå och bli klar medan jag är i stallet och sedan kan jag äta direkt när jag kommer hem.

 28. Jag lagar gärna mat, men när tiden inte räcker till skulle denna vara toppen! Då kan vi vara ute i snön och lattja medans maten lagar sig själv.

  Sen att näringsämnena bevaras under tillagningen är ju ett stort plus!

  Jag skulle vilja vinna 3,5 L Sauté, då vi är fyra matglada i familjen

 29. Vill vinna en 3,5 l sauté – rostfri.

  Med trillingar (2 år) i familjen hinner jag inte stå och vakta maten direkt… Och tänk om jag kunde göra långkok på den här samtidigt som barnen får enklare mat. Då blir både barnen och mamma glada!

  Tack för en härlig blogg, jag blir alltid glad av att gå in här!

  MVH Vera

 30. Vi jobbar så mycket så vi hinner knappt med

  och barnens aktiviteter tar ju också tid

  därför vore det perfekt om maten kunde sköta sig ifred

  så får vi tid att mysa och känna julefrid!

  Den för 3-4 personer passar oss bäst då vi är fyra i familjen och jag skulle gärna pröva göra pulled älg i en sådan där så vi hoppas på tur!

 31. Är dålig på att göra grytor och liknade, men med proffsig gryta skulle jag bli motiverad och få mer inspiration!

  Tävlar gärna om den som är 3,5 L.

  Eliz

 32. Jag skulle vilja vinna en 3,5 L Sauté – rostfri eftersom vi blev föräldrar för några månader sedan vilket innebär att tiden inte riktigt räcker till på samma sätt som förut. Att laga mat är ett av mina största intressen och med den här vore det ännu roligare!

 33. Åh, en sådan här önskar jag mig verkligen! Just det där fantastiska att den lagar mat medans man jobbar.

  Två dagar i veckan så är svärmor här och då lagar hon maten, hon är lite ängslig att vi inte skall tycka om den, så det blir en av två rätter (korv stroganoff eller köttfärssås och spagetti). Tänk var perfekt det skulle vara om maten dessa dagar lagade sig självt. Hade varit helt fantastiskt!

 34. Går rakt på sak helt enkelt…

  Är förtidspensionerad pga psykisk ohälsa.

  Detta gör att jag tyvärr slarvar med maten, vilket även min son blir lidande för ibland tyvärr.

  En svart crock pot skulle underlätta otroligt mycket i vardagen för mig!

 35. 3,5 L Sauté – rostfri skulle jag vilja vinna! Det skulle bli den perfekta julklappen till min mamma. Hon ställer alltid upp i vått och torrt för mig och min familj utan att kräva något i gengäld. Nu vill jag ta chans att ge tillbaka och en Crock-pot har hon länge önskat sig. Tänk att sätta på maten på morgonen och så är det klart när man kommer hem – så smidigt och praktiskt!

 36. 3,5L

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna fantastiska pryl. Är mamma till tre och jobbar sex mil bort från hemstaden. Trots att jag älskar matlagning blir det svårt att hinna med att laga mat från grunden då klockan ofta passerat sex innan vi är hemma. På det här sättet skulle jag ju kunna servera varm och härlig mat direkt och dessutom slippa det dåliga samvetet över att tiden inte räcker till för att ge mina älskade ungar den mat de förtjänar…

 37. 3,5 L Sauté – rostfri.

  Med två små barn och en man som veckopendlar till annan ort är allt som kan underlätta vardagen välkommet. Jag skulle därför gärna vilja vinna en Crock Pot.

 38. jag vill vinna den till min mamma som jag inte har någon present hon älskar att laga mat så hon skulle verkligen vilja ha den där fina svarta som rymmer 4,2l-svarta hon skulle bli överlycklig.Jag skulle verkligen vilja vinna den.

 39. Hoppas på att vinna det stora 3.5l

  Är trött på att äta liknande mat varje vecka.. Vore kul att få testa något nytt.

  Extra bra att den fixar sig själv, så att jag kan leka med min lilla busiga 1-åring istället för att stå i köket hela dagen

 40. Jag skulle vilja vinna den svarta då jag är säker på att jag kommer ha stort behov av den när jag flyttar hemifrån! Det skulle underlätta min vardag så mycket.:)

  Min mail: nemi_anna@hotmail.com

 41. Lättare kan det väl knappast bli

  Sambon kan göra maten

  Och jag kan kanske någon gång från köket bli fri

 42. Är ganska dåligt på att laga mat och blir snabbt less när det kommer till att stå vid spisen. Varvar matlagning med att sitta vid datorn vad jag än lagar, även om jag bara kan vara ifrån spisen någon minut. Livet skulle bli aningen roligare med en sån här där jag inte behöver passa på maten hela tiden, bara stoppa i ingredienserna så sköter den sig själv, helt perfekt!

  Jag skulle vilja vinna den mindre svarta, vi är bara två personer så det skulle räcka gott och väl till oss.

 43. Jag vill vinna den mindre till mig själv!

  Jag har nyligen lagt om min kost till närande mat lagad från grunden och mår mycket bättre av det!

  Men tyvärr så tar det ju mycket längre tid så den här hade varit ett toppenhjälpmedel för att få till det!

 44. Hej!

  Detta verkar som en helt underbar uppfinning!

  Skulle vilja vinna den på 3, 5 liter.

  Vi är visserligen bara 2 i vårt hushåll, men vi brukar alltid göra matlådor till min mamma.

  Hon har samma genetiska och obotliga sjukdom som vi barn har och hon kan inte laga mat utan hjälp. Precis som jag inte kan.

  Men jag har en man så vi kan hjälpas åt, men min mamma är ensamstående.

  Så för att underlätta för henne lagar vi alltid mer mat än vi ska ha och lägger sen i hennes frys. Då har hon alltid hemlagad mat att bara micra.

  Vill ju göra detta för henne för det är hon som lärt mig att baka och laga mat. Då förtjänar hon hemlagad mat och inte helfabrikat.

  En sån där crock-pot skulle underlätta enormt mycket för oss. Plus att jag hört att det blir jättegott.

  Så håller tummarna ich önskar en härlig helg!

  Mvh

  Malin

 45. Jag vill vinna en crock-pot för att kunna överraska min kära mor. Hon jobbar och sliter och jag vet hur mycket hon avskyr att behöva ställa sig och laga mat det första hon gör när hon kommer hem efter en lång dag. En sån här skulle underlätta så mycket för henne, och jag vill verkligen se min mamma glad. Hon fyller år på julafton och blir aldrig uppvaktad på samma sätt som en annan blir på ens födelsedag. Så att kunna överraska henne en helgmorgon med denna och lite mysig frukost skulle inte sitta helt fel! Skulle helst vilja vinna 3.5L Sauté men den svarta skulle inte heller sitta fel!

 46. Hej!

  Jag vill vinna den större modellen till mig själv! Perfekt när man är student och ska laga många lunchlådor:)

 47. Jag vill vinna den för 2-3 personer åt mina föräldrar! De har bara storkok när jag och familjen våldgästar några gånger per år… därimellan skulle det vara perfekt för dem att kunna bara pytsa i alla ingredienser och låta crocpoten sköta resten! Jag har själv den stora varianten (vi är fem personer) och den har räddat mig från matstress många gånger. Och det finns så otroligt många användningsområden om man använder fantasi (eller google 🙂

 48. Den stora grytan passar bra för att hålla ner matkostnad och laga mycket på en gång både praktiskt och ekonomiskt. Hoppas på tur att vinna.

 49. Hej, vilken härlig tävling !!

  2,4 L – svart verkar vara den lämpligaste.

  Man ser så många tv-program om mat och desserter, hur det ska tillagas osv,.

  Kanske jag kan bli en kock hemma här, med en sådan mackapär ???

  Min fru blir säkert förtjust om det serveras GODA maträtter med en lika GOD dessert!!!!

  Med julig hälsning / Anders

 50. Jag vill gärna delta i din tävling!

  Jag skulle vilja vinna en kastrull som jag skulle kunna ge till min sambo som oftast är den som står i köket och lagar mat. Han klagar alltid på att vi har fint kök men att vi saknar det där lilla extra. Därför skulle en 3,5 L Sauté göra att matlagningen skulle gå mycket lättare och han skulle även tycka att det är en cool gryta som både är snygg och användbar! Så jag tror han skulle bli riktigt glad om han på julafton fick syn på denna innanför pappret! 🙂

 51. 2,4 L svart.

  Jag har försökt att gå ner i vikt i många år. Och det har skulle vara ett jätte bra hjälpmedel.

  Hoppas!

 52. Wow vilken vinst. Håller tummarna stenhårt för en 3,5 L Sauté – rostfri.

  Vi gör väldigt mycket grytor & långkok här hemma och speciellt under hösten och vintern. Både vi vuxna och barnen älskar det.

  Detta hade vart en riktigt fin vinst att överraska mannen med som är den bättre på grytor av oss två. Han hade nog smällt av… helt oväntat dessutom, ännu bättre.

  Hoppas hoppas & hoppas lite till.

  Ha en fin lördag !

 53. Jag vill vara med och tävla om den mindre slow cooker då vi sällan är fler vid bordet numera då barnen är stora och bor själv.

  Det vore underbart med en slow cooker då sällan orkar laga riktig mat när jag kommer hem efter min arbetsträning. Arbetet tar all min ork och energi och jag somnar oftast då jag kommer hem efter mina timmar på arbetsträningen.

 54. Eftersom vi ska bli fler i familjen så väljer jag 3,5 L Sauté – rostfri om jag skulle ha turen att vinna! Den skulle förenkla vardagen oerhört (förhoppningsvis kanske vardagen kommer gå ihop:)) och vi skulle alltid ha något gott på middagsbordet!

 55. Hej,

  jag är gärna med och för mig spelar det ingen roll. Vi är 4st i familjen men jag är ju GBP opad så jag äter ungefär lika lite eller mindre än mina barn. Men såklart, den större är kanske mer praktisk då det blir mat över.

  Jag skulle gärna vinna en sådan här då det kan underlätta vår stressiga vardag. Två heltidsarbetande föräldrar med två trötta barn skulle spara mycket tårar och gräl om vi kunde förbereda maten på ett enkelt sätt. Dessutom är varken jag eller mannen så bra på mat men med en crock-pot så känns det som att vi skulle prova på lite andra rätter (använda mer kött bland annat).

  Hoppas på tur. Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/06/lucka-6-hos-matstugan-612/

 56. Jag vill gärna vinna den större varianten, 3,5 L Sauté – rostfri.

  Tiden är knapp för matlagning i vardagen,

  när man på kvällen kommer hem det ekar i magen.

  Detta problem löses enkelt med en Crock Pot,

  då man smidigt kan laga både nyttigt och gott.

  Grytan startar man snabbt på morgonen väldigt lätt,

  när man kommer hem har man en underbar, färdig rätt.

  En Crock Pot är just därför det jag behöver,

  för att få vardagen att gå ihop framöver!

 57. Åh den på 3.5 liter skulle sitta fint med mina slukande tonårsgrabbar och de två små killarna. Så smidigt att kunna ha den mellan alla aktiviter och sena arbetsdagar- ett problem och tidstjuv mindre

 58. Åh wow precis vad jag behöver jag som försöker

  gå ner i vikt på grund av för högt blodtryck

  bland annat, Det vore ju rena drömmen att

  vinna en långkoksgryta, maten skulle bli

  mer hälsosammare och jag och min

  familj skulle bli mer piggare och må

  toppen. Man får ju inte glömma att

  motionera mera också.

  Vill gärna vinna 3,5 l

  Mvh Julianna Fredriksson

  julianna@bredband2.com

 59. Jag vill vinna eftersom jag är ensamstående på heltid med tre barn som är 1, 3 och 7 år. Jag driver även eget företag på heltid, så när jag kommer hem på eftermiddagen med trötta och hungriga barn så blir det allt som oftast snabb mat. Tyvärr. Jag är intresserad av kost och hälsa och skulle gärna vilja laga bättre mat till barnen, men tiden och orken finns inte riktigt där i dagsläget. Att få vinna denna gryta skulle verkligen underlätta vardagen och minska på såväl min stress som mitt dåliga samvete. Jag vill vinna den största grytan om jag har turen på min sida.

 60. En sån här gryta, modellen större hade passat oss kött/grytälskare i familjen perfekt! Går hemma med sonen på heltid samtidigt som jag pluggar och sköter hushåll så detta hade underlättat och hjälpt oss att få tiden att gå ihop!!

 61. Vad glad vi skulle bli över 3,5 L Sauté – rostfri. Ha maten redo när man hämtat från dagis och slippa stå och slava vid spisen.

 62. 3,5 l vill jag vinna

  Om jag vinner vill jag ge denna till min pappa i julklapp.

  Hans stora intresse är att laga mat så skulle sitta perfekt. Han har haft en tuff tid då hans hälsena gått av, men tyvärr kommer han inte bli återställd eftersom hälsenan läkt på fel sätt.

  Hoppas på tur!

 63. Den lilla varianten skulle passa fint i vårt hushåll på 2 personer. Jag lider av stressrelaterade sjukdomar och det skulle underlätta kopiöst mycket om jag slapp springa ut i köket var femte minut och kolla maten, istället kan jag slappna av medan maten sköter sig själv.

 64. MEd denna kan vi alla serveras god och nyttig mat här hemma. Lätt att det blir något i farten som Max eller McDonalds speciellt efter all julematen. Med denna silvermackapär kommer jag göra succé bara sådär.

 65. Vad fantastiskt! Nästan lika bra som en riktig make – när grytan lagar god och näringsfull mat kan ju jag; hämta barnen på dagis, handla, duka, tvätta, hänga tvätt, dammsuga, prata med tonåringarna, arbeta hemifrån, skura badrummet, packa dagisväskor, diska och till och med duscha!

  Varför uppfann man inte denna före hjulet?

  Jag skulle bli vansinnigt och galet glad om jag vann den större 3,5 liters modellen!

 66. Åh, jag vill gärna vara med och tävla! Jag har sneglat på de där en tid men ännu inte köpt någon. Jag skulle väldigt gärna vilja prova att göra en glöggryta i en när vi firar min födelsedag (23/12). Jag tycker om att laga mycket på en gång, så helst den stora 🙂

  Må gott!

  Hanna

 67. Åh, vilket fantastiskt pris! Detta är något som helt klart står på önskelistan i år och som jag har önskat mig länge. Allt började egentligen med dess konkurrent Nordic Cooker (jag tror man kan kalla de det), som jag blev riktigt förtjust i och som jag verkligen ville ha hem. Men det höga priset var inget min tunna plånbok klarade av, och därefter började jag skymta den här sorters produkt på allt fler och fler ställen samtidigt som allt fler och fler märken dök upp.

  Trots det har jag ännu inte fått hem den här fantastiska produkten, som jag hört så mycket gott om både dess konkurrenter och den här fina ifrån Crock-Pot. Det vore därför underbart att äntligen få hem en hit då den verkligen skulle vara till stor hjälp inför det nya livet jag vill börja. Inför 2015 har jag nämligen bestämt mig för att jag ska ändra om mina kostvanor totalt och verkligen komma i gång med träningen på allvar. Det är ett mål och ett löfte jag haft för mig själv många gånger förr, men aldrig riktigt lyckats ro i hamn med men den här gången ska jag banne mig klara av det och långkoksgrytan Crock-Pot vore till en stor hjälp. Så kan inte skriva annat än att jag verkligen håller tummarna riktigt hårt – och hoppas lotten faller på mig den här gången.

  Önskar allra helst 3,5 L Sauté – rostfri, men går lika bra med den andre.

  Kram Sanna

 68. Hej!

  Vinner gärna den mindre varianten på 2,4L då vi idag är två men förhoppningsvis inom en framtid blir tre. Just nu arbetar vi väldigt oregelbundna tider och hade faktiskt inte hört talas om crock pot innan men den skulle passa oss helt perfekt då mattider nästan är helt omöjligt att få ihop som vi arbetar just nu men med denna kan vi hjälpas åt trots lite tid tillsammans.

 69. En sådan fin gryta hade varit perfekt som julklapp til mig o min man. Det är ju egentligen bara han som lagar mat, men eftersom jag och barnen får njuta av maten, så känns det som att vi är delaktiga också

 70. För mig och min dotter är 2,4 l perfekt. Jag har länge velat ha en men inte haft råd. Hoppas att du och tomten snackar med varann.

 71. 2,4 L – svart

  Tänk att kunna laga mat utan att laga mat.

  Passar så bra till mig som ibland inte orkar laga mat varje kväll

  och från andra blir det då en massa gnat och gnäll

  Att kunna sätta på denna härliga gryta när man till jobbet går

  och när man kommer hem en ljuvlig middag får

  Låta den puttra länge i långtsamt mak

  Då får rätten en härligt underbar smak

 72. hade gärna velat vinna en rostfri, så jäkla snygg!!

  Hade varit perfekt till söndags middagarna när man bjuder på gryta, maten hade blivit mums mums mums 🙂

 73. Den större modellen skulle passa oss om jag vann. Älskar långkok och i en stressig vardag skulle en sådan gryta underlätta.

 74. Hej äger en sådan här underbaring själv & de är helt fantstiskt.

  Jag behöver ju såklart inte en till då utan jag skulle vilja tävla om en så jag kan ge min mamma i julklapp…

  Jag skulle vilja ge henna en 2,4 L – svart hoppas däför på tur .D

 75. Vill göra långkok till julen i år,

  men utan gryta det inte går.

  I vårt lilla lägenhetskök,

  är det mest bus och stök.

  Julmat är en vacker konstart i sig,

  därför jag en 2,4 L Crock Pot önskar mig.

 76. 3,5 L Sauté – rostfri skulle jag villa vinna

  kanon julkalpp till dotter som fyller 30 dec

 77. 3,5 L Sauté – rostfri skulle jag vilja vinna för det verkar så himla praktiskt att ha en sån där hemma, ordentlig mat som sköter sig självt (nästan) utan att det är trist ugnsmat så man kan umgås med kidsen istället för att hänga vid spisen

 78. Jag vill vinna 3,5 liters Crock-Pot. Den skulle göra så gott för vår familj! Och den skulle tillaga alldeles lagom mycket för oss.

 79. 3,5 liters Crock-Pot hoppas jag på

  att just vår familj ska ha turen att få!

  Ty matlagning är en stor passion,

  vi letar jämt recept och ny inspiration!

  Det har blivit en mysig stund att dela,

  för liten och stor -familjen den hela!

  En Crock-pot skulle sätta pricken över i:et

  och förgylla matlagningslivet

 80. Jag skulle vilja vinna 3,5 l sauté för att det är något som jag har velat ha sedan jag såg den förförst gången

 81. Att kunna beställa fred på denna jord;

  Eller en tidsmaskin med bara ord.

  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;

  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de otroligt underbara och fina saker;

  Hos CrockPot med något till alla smaker.

  Man finner alltid grejer som tänder köpgnistan;

  Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.

  Ta deras 3,5 L Sauté crockpot som ett exempel;

  Den får självklart min belåtenhetsstämpel.

  Jag skulle ge det till mannen min;

  För han är den snällaste nånsin.

  Jobbar och jobbar gör han varje dag;

  Detta skulle hjälpa till med matlagnings uppdrag.

 82. Åh!! En sån har jag önskat mig länge! Den behövs om man som jag vill kunna äta gott och samtidigt nyttig och naturlig mat, som inte är inflammatorisk (behöver undvika sånt). Kött blir allra mörast och bäst om det kokas så länge att det faller sönder (t.ex. pulled pork), det ska helst stå och koka långsamt över natten, det kan man lätt göra med en sån här gryta. Det är väldigt bra att man kan göra flera portioner åt gången, så kan man spara mat i kylen fram tills nästa långkok. Gillar också att man inte behöver stå och passa grytan, är annars expert på fyra nyanser av vidbränt i såväl grytor som kastruller och stekpannor. Mycket stålull blir det… Brukar glömma vad som står på spisen när jag sitter vid datorn. Denna crock-pot skulle göra slut på såna missöden! Detta kanske blir årets julklapp, men för mig vore det väldigt mycket mer värt än så, det vore en höjdarjulklapp som räcker många år framåt, den håller nog i decennier om man har tur, och skulle förgylla vardagarna otroligt, göra varje måltid till en fest! 🙂

  Svårt att välja, lutar åt 2,4 L – som tar mindre plats i köket, men blir otroligt glad för vilken som helst av dem!

 83. den stora! ska man göra långkok kan man passa på att göra storkok!

  så kan man passa på att baka lussebullar under tiden 🙂

 84. Att laga mat går inte alltid så bra,

  därför vore en 2,4 L Crock-Pot bra att ha.

  Maten lagar ju sig själv om den får ta tid,

  det skulle verkligen ge familjen julefrid!

  Att få överraska frun vore kul,

  med ett lyckat långkok i jul!

  Från nybörjare till mästerkock,

  frun skulle få en riktig chock!

 85. 3,5 L Sauté – rostfri

  Jag är värdelös på att laga mat. Nu har jag äntligen blivit mamma. Det är hög tid att jag lär mig!

 86. Vinner jag skulle jag vilja ha den svarta på 2.4 liter.

  När man arbetar mycket hinner man ej med att laga så bra mat alltid. Men en Crock-pot hade underlättat min vardag och boostat min hälsa.

  Charlotte061@hotmail.com

 87. 3,5 liter

  Jag har börjat odla själv och blivit en riktig husmor, älskar att laga mat från grunden men vill inte vara bunden vid spisen medan grytan puttrar.

 88. Hej:) Jag skulle vilja vinna den som är på 3,5 liter , för vi är många i familjen. Hoppas att jag får prova den, för den verkar så bra:I

 89. Å vilken tävling att locka

  vill bli bättre på att kocka

  nyttig och sund mat

  att servera på våra fat.

  I vår familj är vi tre så

  storleken passar precis då

  Trött på frågan vad ska vi äta idag

  som slutar med slarvförslag

  nu ska jag satsa på att bättre må

  och då får hela familjen hänga på

  så om jag en gryta fått

  ska det kokas länge och gott

  det blir min bästa vän i vårt kök

  ordning och reda och mindre stök

  Fin advent!

 90. Är jag försent ute art delta?

  Detta hade varit en toppen vinst för oss. Sambon har det ganska stressigt om dagarna. Jag studerar sena dagar/kvällar och han slutar jobbet före mig och får ta mycket av hemmet/barnen själv. Detta hade kunnat underlätta och minska hans stress lite nu när vi inte kan dela på allt lika mycket som förr. Han har verkligen en vardagshjälte och skulle vilja unna honom några lätta dagar med denna gryta, då den sköter sig själv.

 91. WOOOW!! Vilken härlig grej precis en sådan jag önskar mej, sparar på både tid och planering, helt underbart. Jag har gillat fb sidorna under mitt namn Christina Frisberg.

  och jag delar tävlingsinlägget på fb under samma namn. håller du tummar och tår för att just jag en sådan smart gryta får 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *