Nu har jag också en juicer

slow juicer philips

Piffade upp min tisdagskväll med att åka iväg och spontanhandla en juicer. Det blev en Philips Avance Collection HR1871. Hoppas den är så bra som jag önskar. Har ni testat den? Egentligen var det inte så spontant för jag har i cirka två veckor letat efter den bästa juicern till det bästa priset. Jag har läst tester, recensioner, jämfört priser och nästan blivit galen av att inte kunna bestämma mig. Det var nära att det blev en Hurom som är en Rolls Royce inom slow juicers. Men priset på närmre 4000 kr kändes väl saftigt just nu. Sedan måste man skära upp grönt och frukt i rätt små bitar. I Philips juicemaskin kan du lägga ner hela äpplen, hela apelsiner. Philps Avance Collection HR 1871 har också fått strålande omdömen och flera gånger blivit testvinnare. Billigast just nu är den på Elgiganten, min kostade 1395.

Linda

4 kommentarer

  1. Våran är bra och gott blir det, men blir oerhört mycket ”spill” kvar i maskinen. Snål som jag kan vara så brukar jag slänga ner lite av det i juicen.

    • Det ska jag testa, att slänga ner lite spill i juicen. Tack för tipset. Tänkte att man kanske också kunde använda lite i köttfärssås, när man bakar och så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *