1000 paket FINN CRISP till mina läsare!

FINN CRISP lanserar i höst det nya reklamkonceptet ”Du är god som du är” och vill lyfta goda bloggare som uppmuntrar människor att känna att de är bra som de är, men samtidigt kommer med goda tips om hur livet kan bli lite bättre. Matstugan är en av de utvalda bloggarna och får därmed dela ut 1000 paket FINN CRISP Original.

S L U T på otroliga 13 MINUTER!!!

Grattis allt som fick ett paket.

PS. Under 10 veckor pågår bloggturnén. De väljer ut en ny bloggare varje vecka som delar ut 1000 paket så kika in hos Finn Crisp för att se vem som delar ut de 1000 paketen nästa vecka! Ha en fin kväll och tack för att ni kikade in hos mig.

Linda

36 kommentarer

  • Blev ju antagligen ”fel” för att det var extremt många som gick in samtidigt. Så tycker inte det är konstigt alls.

 1. Jag vaktade och uppdaterade från kl.20.00 och varannan minut fram tills att jag kl.21.22 såg att det var slut. men jag inte en enda gång kunde se VAR de delades ut. Inlägg 1000 paket till mina läsare kom upp kl.21.22 och jag har en snabb dator. Det är konstigt, hur kan det bli så här?

  Var det någon hemlig utdelning? 🙁 Mitt nr. är 0702520161 och jag har som sagt, vaktat i en och en halv timme, uppdaterade varje minut. oj-joj-joj!

  • Det var väldigt många inne på sidan, som hon skriver så tog det bara 13 MINUTER innan alla 1000 paket var borta. Gick jättebra för mig, har dock väldigt bra bredband på datorn.

 2. Tack så mycket, älskar Finncrisp! 🙂

  Haha 13 minuter, och du som trodde det skulle finnas kvar tills imorgon 😛

 3. Jag förstår inte vad som hände, jag förstår att alla inte kan få… men om inlägg kom upp mer än 20 min senare – kl.21.22 – och fram tills dess så uppdaterade jag sidan hela tiden, och jag har en snabb dator, som sagt – alldeles ny! så fort sidan laddades upp – och jag såg att det var inget nytt på sidan, laddade jag om igen… klickade på bilden ”finn crisp” – inget där… tittade på hela sidan i kanterna, längst ner… överallt – inget. Ladda om igen! och höll jag på från kl.20.55 till 21.22 – oavbrutet och inte en enda gång kunde jag se info- om att det delades ut ngt. Hur kan det bli så här? Det känns snopet… suck! Lisa

  • Lisa, vad tråkigt att du inte hann få. Titta på länken till Finn Crisp i det inlägget jag precis la upp, där kommer de lägga upp de 9 andra bloggare som under de kommande 9 veckorna kommer dela ut 1000 paket Finn Crisp. Så det kommer finnas ytterligare 9000 chanser:-)

 4. Länken leder till Finn Crisps FB-sida. Vet du om det bara är där som man kan se vilken bloggare som delar ut nästa vecka?Jag har inte FB.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *