Vinn en Tefal Actifry

actifry

Nu kan du vinna en Tefal Actifry!! En Suverän köksmaskin som är en kombinerad wok och fritös, men där du använder minimalt med olja, ca 1 matsked till 1 kg potatis. Maten tillagas via en varmluftsfläkt och cirkulation, på ett hälsosamt sätt. Du lägger i det som ska tillagas och sedan sköter och lagar den sig själv här. Det blir så underbart gott. Jag har fått testa en Tefal Actifry och jag har nu gjort pommes i den hur många gånger som helst, jag har wokat kyckling och gjort kycklingnuggets i Snacking tillbehöret. Allt med fantastiskt resultat. Så, jag tänkte att ni skulle få en rolig tävling med ett fint pris medan jag åker till Frankrike.

Tävla så här

– Skriv en kommentar till detta inlägg och berätta vad du skulle vilja laga till med Tefal ActiFry

– Berätta varför du vill vinna en Tefal ActiFry

– Senast den 13 juli behöver jag ditt bidrag, och vinnaren väljs då ut

Linda

0 kommentarer

 1. Hej! Jag skulle prova att göra potatisklyftor då mina av någon konstig anledning aldrig blir knapriga och krispiga utan degiga o mosiga-inte gott alls!

  Anledningen att just jag ska vinna är väl för att familjen ska slippa äta de där mosiga potatisklyftorna då

 2. Vilket toppenpris!

  Min man på sin växande mage brukar klaga, ”Måste du så god mat alltid laga?”. ”Jag vill bli mätt, men snälla, dra ner på mängden fett”. Med en ActiFry från Tefal, kan han äta pommes och lökringar utan samvetskval. Situationen blir win-win, så jag hoppas den blir min!

  Kram!

 3. Det första jag skulle testa vore att laga rotfruktschips!

  Jag har just blivit tillsammans med min nuvarande pojkvän, som precis som jag, älskar att laga mat. Vi har pratat lite om att eventuellt flytta ihop till hösten och det vore fantastisk att vinna en Tefal ActiFry som en slags ”inflyttningspresent” att kunna laga mat tillsammans med.

 4. Alla sorters Kina-mat, barnen är tokiga i friterade kycklingbitar, räkor och banan, ananas. Dessutom vore det bra om man friterar sina egna chips för att få dem nyttigare. Som mamma till 4 vill jag hitta mina gamla former och samtidigt äta gott.

 5. Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna en actifry, och då skulle jag laga mitt favorittillbehör: Sötpotatisklyftor, och blanda med bladspenat och fetaost.

 6. Hej!

  Jag skulle laga mina goda zucchini- & halloumibiffar eller falafel om jag vann. Jag har testad 5:2 ett tag och då hade denna varit perfekt för det är i fettet som de mesta kalorierna kommer ifrån.

 7. Hej. Denna magiska apparat skulle jag behöva till hösten då jag blir tvåbarnsmamma;-) smidigt att tillaga både grönsaker och kött. Kan tänka mig att de blir super gott att fritera fisk i och slänga iihop en god kall så till. Åh friterade räkor med lime och yoghurtsås o chili. Nu blev jag hungrig:-D

 8. Åh vad jag skulle älska att kunna ”knäppa mannen på näsan” genom att vinna denna otroliga fritös! Han har nämligen totalvägrat att köpa denna då han inte alls tror på att maten blir friterat med endast 1 msk olja.

  Förutom pommes frites som nog är bland det första jag skulle prova så skulle det inte dröja innan jag provade min favoritdessert – friterad camembert serverad med hjortronsylt och en liten friterad persiljekvist.

 9. Jag och min familj skulle ta med den i husvagnen och göra goda pommes till grillmaten tänk att kunna göra wook och nuggets matlagningen skulle bli så mycket enklare och framförallt så mycket roligare så här håller vi alla tummar Med vänlig hälsning Helen

 10. Det första jag skulle testa att göra är nog chips! Både av potatis och andra rotfrukter. Min man är galen i chips och det vore ju fantastisk om man kunde göra ett lite nyttigare alternativ! 🙂

  Jag vill vinna en Actrifry från Tefal för att jag tror det skulle spara en massa frustration och tid när vi inte vet vad vi ska laga till middag och det återigen blir spagetti med köttbullar…

 11. Skulle underlätta mycket i matlagningen, nu när jag blivit pensionär. Och känner att orken att göra allt som jag gjort tidigare inte finns. Då behöver jag hjälpmedel för att fortsätta tycka det är roligt att lag god mat.

 12. Jag skulle prova nyttiga pommes såklart! Då skulle det nästan bli nyttigt med biff, pommes o bea!!

 13. Glömde ju skriva varför jag skulle vilja vinna…

  Har äntligen ( fyllde 45 i tisdags) börjat träna, så då tycker jag det vore toppen med möjligheten att laga nyttigare mat!

 14. Jag älskar att laga mat,

  gärna också duka upp dem på fina fat.

  Min tonårsdotter hon tittar gärna på,

  ett sätt för henne att lära sig då.

  Hon tycker väldigt mycket om när det är wokat

  och inte för länge kokat.

  Därför tror jag att den skulle vara bra,

  för det låter som den gör maten så hälsosam som den ska va.

  Man mixar och matchar och provar på,

  för att den där toppensmaken nå.

 15. Oj vilket bra pris. Den hade jag gärna vunnit och då skulle jag göra linsbollar med morötter, fetaost och soltorkade tomater och till det en sallad med stekt aubergine.

 16. Vill så gärna vinna så jag kan göra pommes i snygg fritös

  Och fritera nyttigare är ju inte helt fel

  Älskar friterade grönsaker fisk och kyckling mums

  Det kanske kan bli fler gånger om man ägde en actifry

  Håller nu tummar och klor

  Bettan

 17. Jag har det senaste året tappat drygt 50 kg genom att ändra mina matvanor. Jag som älskar friterat i alla former har snällt fått avstå de allra flesta gånger pga fettinnehållet. Denna maskin skulle ge mig möjligheten att äta friterad mat utan att behöva sluta tappa i vikt! Vad jag skulle fritera? Nog skulle jag till att börja med unna mig en bit friterad camembert om jag vann! 😀

 18. Vi ska vara uppe i sommarstugan i Hälsingland hela sommaren och där finns ingen ugn :-/ Det finns ju inget godare än pommes till den grillade köttbiten så det skulle vara underbart att vinna en sån här lyxig köksmaskin! Det är rätt trist att äta kokt potatis hela sommaren och sen är det ju en bonus att man kan göra så mycket annat gott i den!

  Så vi håller tummarna och önskar dig en underbar semester!

  Kramar Annelie

 19. Jag skulle testa att göra nuggets av kalkonbröstfile och till detta servera en örtdipp! Mums!

  Efter en graviditet kämpar jag nu med mammakilona och att kunna laga mat på detta fettsnåla vis är ju verkligen en stor hjälp på vägen!

 20. Det första jag skulle laga i denna är fried plantain, eller matbanan. Jag blev helt förälskad i det när vi besökte Barbados i vintras men lyckas inte få till rätt fritering hemma i ugnen.

  Som nummer två skulle hemmagjorda pommes ta plats på middagsbordet med ngn god dipp sås.

  Jag skulle så gärna vinna denna för att kunna bjuda min älskade sambo på en god middag där vi kan drömma oss tillbaka till vår bästa semester i Karibien. Det är han värd efter ett år fullt av toppar och dalar i min kamp mot ätstörningar och stress

 21. Köksprylar kan man väl aldrig få för många av 😉

  Jag hade velat testa att göra friterade räkor och kyckling och laga en egen god sötsursås till!!

  Eller varför inte göra egna chips eller något gott till allt grillat!

  Hoppas på tur 🙂

 22. Jag är mitt i livet med barn och jobb, med allt vad det innebär. Att vinna en tidsbesparande maskin vore inte fel. Att den dessutom är fettsnål gör ju inte saken sämre. Jag gillar att experimentera samtidigt vill jag laga god och hälsosam mat….hoppas verkligen på tur….;)

 23. Jag äter enligt LCHF sedan drygt en månad tillbaka och kan inte leva utan ugnstillagade grönsaker: kålrabbipommes, blomkål med curry, broccoli med chili & vitlök, vitkål med spiskummin, grönkål au natural (eller som chips, mums!), paprika, lök. Men det är så omständligt att tillaga i ugn, och det osar i hela huset. Dessutom behöver använda lite väl mycket fett; fett som jag gärna skulle äta i andra former. Även barnen älskar alla ugnsbakade grönsaker, såväl som pommes – men de äter ju inte enligt LCHF; så att slå två flugor i en smäll genom att kunna laga mat till oss alla samtidigt, och dra ner på fettet för barnens skull vore ju perfekt. Jag skulle använda den typ … varje dag. Jag drööömmer om en Actifry!

 24. WoW, vem vill inte vinna denna fantastiska mackapär!

  Har inte vågat mig på att fritera ngt på flera år, och

  då brände jag handen, och satte nästan eld på köket!

  Skulle jag ha superturen med mig, så skulle allsköns

  grönsaker friteras knaprigt, och så skulle jag äntligen

  försöka göra min absoluta favorit, fyllda zucchiniblommor,

  det är det godaste jag vet! Så hoppaaaaas!

 25. Åh! En Actrifry hade varit grymt! Jag vill absolut vara med och tävla! En av barnens favoriträtter är fish’n’chips, men det är lite meckigt med all olja. Och det är ju så mycket annat som är gott att fritera. Som bläckfiskringar… Gaah…

  Hoppas hoppas…

 26. Hej! Den här tefal-fritösen skulle vara en enorm hjälp för oss när det blir vardag igen

 27. Tänk vad en Tefal Actifry hade kunnat underlätta mitt inrutade liv. Med bla en svårbehandlad diabetes med prover o sprutor, mat på bestämda tider och vikt som borde göras något åt så hade denna kunnat sätta guld på tillvaron o laga god mat lite nyttigare.

  Hoppas på tur!

  Kram

 28. Ja du vad skulle man inte vilja laga med denna häftiga fritös. Man kan nog laga allt i den. Har aldrig testat att fritera glass så det skulle testas. Annars är denna en drömvinsten som skulle underlätta matlagningen otroligt mycket och vilken tid man skulle bespara sig. Denna kan vara en försenad men efterlängtad mors dag present till mig från mina små barn:)

 29. Det skulle vara perfekt med en hjälpande hand i köket till hösten när vi drar igång med förskola och jobb här hemma efter en hel fantastiskt tid hemma som föräldrarledig med sonen. Den verkar verkligen användbar då man kan tilllaga så många olika råvaror 🙂 håller tummarna nu!

 30. Med två rejält tarmsjuka i familjen är fet festmat en omöjlighet, då blir det rallykacka och kö till toan med benen i kors! Denna skulle göra det möjligt att kunna festa till det ibland och bjuda familjen på ”sånt som alla aaaandra äter” -vilken lycka! Dessutom har vi en gammal envis gasugn som mest roar sig med att stänga av sig mitt i matlagningen vilket inte direkt leder till kulinariska upplevelser på hög nivå!;)

  Med denna kanske man kan hitta till lite glädje i köket igen;)

  Vi skulle nog ge oss på friterad potatis, mozzarellasticks och kyckling. Speciellt kyckling som blir lite skosula a la NOT-mästerkock i vår gasugn!

 31. Halloj! Underbar tävling! klart man vill vara med =) Har vänner som har denna maskin och de säger att den är toppen! Jag skulle laga Falafel mycket oftare här hemma….mina ungdomar älskar det, men tycker att det känns lite osäkert att fritera i kastrull är livrädd att det ska börja brinna!

  Så håller tummar och tår på vinst =)

  och tack för en toppenbra hemsida…. =)

 32. Jag har en sambo som tjatar om vanlig fritös. Men den här låter mycket bättre.

 33. Som en ganska nybliven 5-barnsmamma skulle det ju vara en dröm att vinna en Tefal Actifry!! Mina 3 stora barn blir tonåringar till hösten och behöver verkligen lära sig hjälpa till med matlagningen. En Tefal Actifry skulle ju helt klart underlätta tjatet tror jag 🙂

  Vi håller tummarna hela familjen!

 34. Åh, jag skulle vilja vinna denna och då kanske kunna få lite ny inspiration i köket. Jag skulle testa att laga till kyckling i alla olika former. Nu håller jag tummen :).

 35. Jag är en riktig fegis o har aldrig vågat fritera hemma. Jag har drömt om en fritös, men funderat på vad man gör med all olja efteråt

 36. Oj vilken grej, den skulle jag vilja ha . Skulle underlätta min matlagning då jag går igenom den svåraste graviditet ( väntar barn nr 6 Bf 7 nov)

  Har mått illa sen allra första början och inte har det blivit bättre:(,

  Jag skulle så gärna vilja fritera blomkål,aubergine och givetvis potatis utan os och förhoppningvis utan illamående .

  Skulle verkligen bli så glad med denna aparat i mitt kök och familjen med som skulle få nyttig friterad mat;)

  Kram

 37. Jag har en dotter som är extremt allergisk, så hon har trots sina 9 år aldrig fått äta på restaurang. Jag kan ju säga att våra tappra försök här hemma att laga god, varierad (och i bland lyxig) mat, börjar sina på idéerna. Min största önskan är såklart att hon skulle bli fri sina hemska allergier och få vara som alla andra barn, men att äga en ActiFry skulle iaf ge henne lite livsglädje i vardagen. Vi skulle tillsammans utforska olika recept och laga fantastisk goda maträtter, precis som dem som finns på restaurang!

 38. Hej, vill så gärna vinna en ActiFry! Främst för att min 13-åriga dotter har börjat visa intresse för att laga mat (skönt att komma hem till klar mat efter jobbet, ensamstående med 4 barn/tonåringar) men det blir ofta mycket potatis stekt i MYCKET olja och lite grönsaker och så… Vill för allas vår skull ha mindre fett och nyttigare mat

 39. En sån skulle jag vilja vinna! Jag har sjukdomar som gör att jag har svårt för sommaren och värmen. En sån vore perfekt så jag slipper stå vid spisen i värmen.

  Men måste ju säg att jag även är sugen att ge den till min son OM jag har turen att vinna. Sonen bor i Norge och har blivit arbetslös där. En Tefal Actifry vore ju perfekt som underlättar för honom att laga mat själv nu när han måste tänka på ekonomin. Maten är ju inte billig direkt i Norge. Vad mycket gott han lätt skulle kunna fixa med den! 🙂

 40. Den här maskinen skulle jag verkligen vilja vinna, skulle vara perfekt om man har gjort gastriq by pass. Man kan inte äta vanliga pommes längre för det är för fett och man får dumping. Vinner jag denna kan jag ändå äta pommes och grönsaker fast nyttigare. =)

 41. Eftersom min man lagar all maten hemma hos oss så önskar jag vinna den till honom då han tjatat om en sådan ett tag och det är länge tills fars dag.

  Men om man skulle vinna den så skulle jag vara den första att testa den, göra min favorit friterad banan, som jag bara äter på resturang annars.

 42. Jag skulle tillaga klyftpotatis.

  Själv så har jag en hel del kilon att gå ner.

  Då skulle ju en sån här vara perfekt.

  God mat som även är nyttigare 🙂

 43. Tänk vad härligt att komponera en krispig rätt som ändå är helt ok att äta.

  Göra hemmagjorda pommes, snacka om lyckliga ungar. Friterad camembert är ju inte heller fel, gärna med ett glas rött *njuta*

  Håller Tummen För Turen Och ÖVERRASKNINGEN Till GOA FAMILJEN ♡

 44. Hej har nu fått min OP tid för gastric bypass. En actifry skulle underlätta för mig att fortfarande kunna äta god o näringsnyttig och fettsnål mat. Och min familj skulle på köpet bli hälsosammare 🙂

 45. Jag skulle så gärna vilja prova att göra pommes i den, jag kan knappt tro att de blir lika goda som i en vanlig fritös 🙂

  Jag vill vinna den för att jag älskar pommes men jag älskar inte det faktum att de dryper av fett. Det vore härligt att kunna erbjuda barnen en lite nyttigare fredagsmiddag 🙂

 46. Första maträtten skulle bli kyckling nuggets då min fru älskar kyckling , jag vill vinna denna till henne och så skulle till och med jag kunna laga mat för inte kan man misslyckas med en sån super maskin i köket som tefal actifry

 47. Efter en matlagningscirkel i Thaimat friterar jag det mesta. Tänk vilken lycka att kunna fritera och njuta utan dåligt samvete!

 48. Jag skulle vilja göra rotfruktsklyftor i den! Ett bra alternativ till potatis när man som jag kämpar med vikten..

  Men allra helst skulle jag vilja vinna den till mina föräldrar…..skulle älska att få överraska dom med något så fint, för dom ställer alltid upp för mig vad det än är!

 49. Hej!

  Jag är en potatis galning ocj älskar strips. Men magen gillar inte fettet som ofta blir. Men med en actifrye skulle både jag och min mage bli glada och nöjda 🙂

  Sen skulle rn actifrye underlätta enormt mycket för mig som är handikappad!

  Ha en härlig vecka!

  Mvh

  Malin

 50. WOOOW!! 🙂 klart jag vill vara med i tävlingen och ha chansen att vinna hem en Tefal fritös, som är heeeelt annorlunda än den vi hade för 10-15 år sedan ojojoj,:( den tog upp halva diskbänken och slukade flera liter olja, ja vist blev det gott men ack så förödande för figuren det var ju ingen slanka linjen mat precis, och efter ett tag så härsknade oljan och då skulle den hällas över i flaskor och tas till returpunkten, och fritösen rengöras, ja det var mycket jobb, men denna lilla härlighet som inte går åt så mycket olja och inte tar upp så stor plats ja i den skulle man kunna göra mycket god mat, men bläckfisk, och hemmagjord pomme, är ju inte det sämsta, och patatas bravas är ju underbart gott, det skulle jag allt göra på momangen om just jag skulle ha turen att vinna 🙂

  Kramar sändes över till alla som vill/törs/behöver <3

 51. Jag skulle fritera rotsaker till rotsakschips och nyttiga grönsaker till mina barn. Sen skulle det nog bli en och annan friterad banan.

  Jag vill vinna för att kunna få i min yngsta lite nyttiga grönsaker. Han äter nämligen bara två saker, korv eller friterat. Med actifry skulle jag få i honom en hel del mat med variation utan dåligt samvete då dessa friterade godsaker inte dryper av fett:

 52. Jag skulle laga kycklingsbröst.

  jag vill vinna denna för jag har önskat mig denna i flera år men den är lite dyr att köpa så jag hoppas att jag vinner, jag är inte så bra på att laga mat så jag hoppas jag vinner denna så kan jag börja laga mera mat.

 53. Jag skulle göra fish ’n chips. Och vårrullar. Och olika nuggets (av kyckling, av fisk, av quorn).

  Jag vill vinna för att min lilla tös på 1,5 år tycker om när maten är knaprig och krispig, samtidigt vill jag ge henne hälsosam och nyttig mat. Samt så låter detta för bra för att vara sant.

 54. Senast vi tävlade om denna maskin på en bligg så vann någon som tydligen skulle köpa icas 10 kr pommesfrittes och fritera i hennes husvagn. Så skit i alla bläckfiskringar tigerräkor auborginer grönsaker fritatas osv som jag skulle göra. Pommes i husvagnen är det som gäller.

 55. Jag skulle vilja testa att göra egna pommes, då dottern är tokig i pommes och med detta nyttiga alternativ skulle det kännas bättre att ge liten pommes!

 56. Jag skulle göra friterade grönsaker och kyckling i den. Tror att den skulel bli mycket använd av tonåringarna hemma.

 57. Åhh… den skulle jag så HIMLA GÄRNA vila vinna !

  Jag vet ärligt talat inte hur många gånger vi har vart och tittat på dom där i affären,

  men vi håller på att bygga hus och det finns det av någon ”märklig” anledning ALLTID något som man behöver liiite mer !

  Därför håller jag tummarna för lite ”värmländsk bonnröta”.

  ( Ett härligt värmländskt uttryck för tur 😉 )

  Har jag turen på min sida så är friterade tortilla bröd det första som skulle testas ! Jag åt det på restaurang en gång och guuud va gott det var !

  Kram Fröken M

 58. Åh friterade räkor och Criss cut pommes frites är barnens favorit. Jag skulle göra nästan vad som hellst för att vinna, jag vinner aldrig nåt, så jag håller verkligen tummarna för att det är min tur nu. Direkt när jag såg den här tävlingen så kände jag direkt att, åh en sån där bara MÅSTE jag ha. Jag älskar bra och nyttig mat, och då vi av olika anledningar bor långt från släkt och vänner så älskar jag att bjuda på goda middagar när vi har tillfälle att ses, en actifry som kan både göra nyttig bra mat och som är tidssparande så jag hinner umgås med gästerna i stället för att stå i köket, åh min dröm!!! Nu håller jag mina tummar!

  Kram och trevlig sommar.

 59. Jag skulle bli mer än glad om jag vann en tefal fritös, älskar pommes och det skulle vara toppen att få fritera lite nyttigare.

 60. Är bara sjukt nyfiken på denna manick! Den tycks fixa det mesta i matväg på ett hälsosammare sätt. Väntar på att denna helt plötsligt dyker upp i mitt kök å då kommer det att serveras häftiga grejer minsann

 61. Ååhhh!

  Vår familj älskar friterad mat!

  Pga övervikt hos både några av barnen, och mig och min sambo så försöker vi undvika just friterat då vi kämpar för ett hälsosammare och lättare liv.

  Denna skulle göra så mycket för vårt välbefinnande!

  Hade vi haft pengarna till en hade vi köpt en själva, men nu finns det inget utrymme för det och därför skulle ingen bli gladare än vår familj om vi fick vinna denna!

  Vi skulle testa barnens favorit – friterad kyckling med pommes.

  Och vi skulle också börja tillaga mera grönsaker och förhoppningsvis få barnen att gilla det mera!

  Håller alla våra tummar för vinst!

 62. Åh jag skulle nog tillaga allt i den – morötter, sötpotatis, potatis osv. Perfekt för en viktväktare som jag är.

  Kram Sara

 63. Vågen gav mig beskedet error, läkaren sade åt mig att jag inte har långt kvar om jag inte tar tag i mitt liv. Idag 3 månader senare har jag nästan lyckats gått ner 12 kg. Jag skulle vilja vinna för att kunna laga mer hälsosam mat som kan hjälpa mig på den sunda vägen i livet. Kyckling och en massa goda nyttiga grönsaker känns som ett givet kort ifall jag skulle vinna, hoppas hoppas. / Daniel

 64. Jag skulle gärna vilja vinna en sådan spännande maskin,för då skulle jag göra friterad camemberost o friterad persilja o ha härlig hjortronsylt på,tänk sen fritera banan med hemmagjord glass mums!!sen skulle jag testa det mesta för att exprimentera sig fram är alltid spännane o kul,det kan bli något alldeles fantastiskt!!

 65. Detta låter som den ultimata köksmaskinen! I alla fall i min värld. Denna skulle verkligen sätta guldkant på min annars ganska enformiga matvardag. Jag skulle nog laga allt som går i den, svårt att välja en sak men kyckling och egna strips är ju allas favorit. Då köket är ett renoveringsprojekt som snart är ett fall för arga snickarn ( enligt släkten;) så skulle detta inte bara förgylla utan även förenkla min vardag. Har även efter min sista ( femte) bebis gått ner 16 kilo så kanske man kan få njuta av ”förbjudna” saker utan att behöva gå upp i vikt eller ha dåligt samvete efteråt:)

 66. Jag skulle vilja testa att baka i en actifry, kanske går det att experimentera fram något bra sätt att göra munkar på? Så jag vill helt enkelt vinna en actifry för att kunna baka med den 🙂

 67. Åh! Testar lyckan en gång till. När man inte vann hos carola wetterholm.

  Om jag vann så skulle jag göra hemmagjorda vitlöksstrips som jag tror min nyblivna sambo skulle älska.

  Det är också till han jag skulle ge denna maskinen om jag vann. Han tjatar och tjatar på att vi ska köpa en fritös. Men jag vill helst undvika det pågrund av dess onyttighet. Men med denna actifry så kan han gott få njuta av goda strips! Håller tummarna!

 68. Skulle definitivt göra egna chili cheese-snacks! 🙂

  Här i huset är det oftast maken som lagar maten, men med en Tefal Actifry skulle jag våga mig på lite mer avancerat än att koka ägg…. 🙂

  Vore riktigt roligt att få vinna och överraska min äkta hälft.

 69. Längtar efter att laga mat i husvagnen på ett nytt o nyttigare sätt tror att denna skulle passa har just nu dille på rotfrukter av alla slag så jag tror att jag hade velat testa det. Suveränt för mig som viktväktar lätt att hålla koll på pointsen (kul att hitta hit till denna blogg tackar Carola wetterholm för tipset)

 70. Har länge velat ha en tefal actifry så jag skulle minst sagt bli överlycklig om jag vann! Anledningen till att jag vill ha en sådan i mitt kök är att då jag har IBS har jag svårt att äta fet mat. Det godaste jag vet är krispigt tillagade potatisklyftor, som jag tyvärr inte kunnat äta på flera år. Om jag vann skulle jag bjuda min bästa vän på en krispig potatismiddag. Hon är nämligen precis lika potatisgalen som jag!

  Emeliekarlen@gmail.com

 71. Jag skulle bara laga nåt att äta, eftersom jag bor själv och inte gärna lagar mat när jag är ensam så låter en sån här manick perfekt bara att stoppa i grejerna o sen är det klart.

 72. Hej!

  Jag skulle vilja fritera ost, räkor och bläckfisk; något som jag/vi sällan unnar oss till vardags, men som vi fullkomligt älskar!

  För visst vore det fantastiskt att kunna fritera mera och låta vardagen bli en fest; att unna oss att äta gott och välja att fritera det vi gillar allra bäst!

 73. Den här verkar smidig och lätt,

  och utan en massa fett.

  Woka och fritera,

  kommer inte kunna sluta göra mera.

  Woka kyckling i denna hade varit kul att pröva,

  så Tefal ActiFry skulle jag verkligen behöva.

  Att äta hälsosamt är viktigt för mej,

  och till denna säger jag inte nej.

  Jag hoppas jag denna ska vinna,

  då kommer jag bli allas matgudinna!

 74. Jag skulle göra sötpotatis och potatisklyftor i den, åh svårt att bara skriva de två, hade gjort så mycket mer(falafel, egna äppelchips, rotfruktschips osv)!

  På helgerna ”lyxar” vi oftast till det med potatisklyftor eller hemgjorda pommes, kan säga att fritösen stinker verkligen frityrolja i hela lägenheten och doften håller sig kvar där ett bra tag(man blir lite äcklad tillslut, både av lukten och att man faktiskt ätit det som stoppats ner i frityroljan). Därav börjar vi göra dem i ugnen allt oftare. Hade varit sååå kul att vinna denna och slippa lukten samt mat som inte känns så fräsch, samt prova på vad och hur mycket man gör med denna maskin!

 75. Jag skulle laga enormt goda squash- och fetaostbollar som jag fått receptet på från en liten familjeägd taverna på en liten ö i grekland. Har försökt laga dom hemma men utan fritös eller liknande blir dom inte så krispiga som jag minns dom.

  Jag vill vinna den för att den känns som ett grymt redskap i köket som gör det möjligt att äta mat som smakar gott med gott samvete.

  /Siri

 76. Jag skulle laga massor av pommes frites, har länge letat efter den perfekta fritösen som inte läcker, blir äcklig men inte hittat någon, alla jag testat är lika irriterande jobbiga att använda och göra rent. Actifry verkar vara precis vad jag letat efter och hemmagjorda pommes frites som inte kräver ett bad av olja för att bli krispiga låter som en dröm 🙂

 77. Min 5-åriga dotter gillar mycket saker, men leka affär, hjälpa till att laga mat och äta nuggets på BK eller McD är tre av favoriterna. Tänk att kunna göra en kombo av dem på hemmaplan med en Tefal Actifry! 🙂 Göra, ”sälja” och äta. Och dessutom nyttigare!! 🙂

 78. Helt ärligt skulle jag göra pommes frites och chips i mängder, gärna blandade rotfrukter. ÅH så gott det skulle vara!

 79. Åh en sån skulle jag vilja ha. Vår gamla traditionella fritös har pajat och vi behöver en ny men jag vill ju ha en actifry men den e för dyr så jag har inte kunnat köpa en.. Skulle vilja laga krispiga hemgjorda pommes av potatisen vi har odlat här hemma. Håller tummarna för vinst

 80. Åh denna vill jag vinna! Våran fritös har många år på nacken och det behövs en ny! Skulle göra knapriga potatisklyftor/strips och nuggets till barnen! Dom skulle nog älskart. Och varför inte baka mini munkar!! ååh lökringar och vårrullar!!

 81. Hej Skulle gärna testa att fritera sötpotatis, för jag lyckas alltid bränna den i ugnen och varför inte friterad banan =)

 82. Med lite olja och lite salt så skulle jag fritera ALLT!

  Slippa os och rykande flott och bara göra sånt som blir gott!

  I köket blir jag riktigt haj med min lilla runda Tefal ActiFry!

 83. Tänker mest på vad jag skall göra under tiden som maten lagar sig själv samt att jag slipper matos och fettstänk. Sen älskar jag att experimentera och kommer att stoppa ner det mesta för att testa

 84. Här hemma älskas allt friterat, men jag hatar doften och hur allt i närheten täcks av ett lager fett. Med så lite fett som behövs i en Tefal Actifry borde ju både stank och klet minimeras… Hoppas på vinst så vi kan fritera kyckling, fisk, potatis, rotfrukter och… kanske glass och bakverk?

 85. I Gibraltar fish´n chips jag för första gången fick smaka! Får ej till den själv, så jag undrar om jag måste åka tillbaka 🙂 Med denna Actifry kanske jag kan lyckas få till denna rätt, så den smakar på rätt sätt! Att den sen är nyttig för vikt och hälsa, gör att jag sitter här med en härlig vinnarkänsla!! För vågen pekar åt rätt håll, så jag vill fortsätta att på kalorierna hålla koll!!

 86. Jag skulle vilja testa att fritera potatis . Detta skulle jag vilja göra då vi äter så mycket friterad potatis i olika former till många rätter. tyvärr så har både jag och min pojkvän gått upp många kg sedan vi träffades-jag älskar att laga mat och skulle bli så lycklig över att kunna laga god mat men som blir så mycket nyttigare

 87. Hej. Vilken fantastisk vinst! Jag skulle börja med att göra pommes frites som jag aldrig får som jag vill annars. Sedan skulle jag testa allt som går att föra i den, som kyckling, fläskkött m m som man kan wooka.

 88. Efter att ha läst många av svaren och blivit rejält hungrig så känns det som jag inte har så mycket nytt att komma med. Chips, räkor och pommes frites är ju väldigt gott men om jag kunde laga dotterns stekta nudlar i en sån så skulle jag nog få en stjärna i himlen.

  Jag önskar alla lycka till och en underbar sommar med mycket god mat och skratt.

 89. Eftersom jag älskar efterrätter skulle jag fritera frukter och ost, men det hade varit en bonus.

  Främst skulle jag vilja vinna den för att kanske kunna laga nyttig mat som behagade mina pojkar. Idag är jag gråtfärdig mest varje måltid för det alltid är något som inte passar.

  Blir så avundsjuk på dig som verkar ha barn som äter och uppskattar det mesta.

 90. Calamares vilken havets läckerbit, men när jag gör själv smakar de bara flottigt å skit,med tefal blev nog resultatet perfekt, enkelt och smidigt att bjuda vänner och släkt!

 91. Om jag vinner så skulle jag använda den för att göra vardagsmaten betydligt roligare än nu! Äter mest bara ris, grönsaker, fisk, skaldjur och lite kyckling p.g.a. allergi mot det mesta i övrigt. Det vore underbart gott att även kunna variera det lilla utbudet med att woka/fritera samtliga tillbehör till riset, istället för att bara koka/steka vanligt. Det skulle bli som att äta restaurangmat hemma! Skulle inviga den med att göra egna ”tre små rätter” med goda såser att doppa de friterade bitarna i och bjuda hit vännerna… 🙂

 92. Jahapp, nu är jag igång igen. Jag har sett att det körs någon ”rajd” på dessa maskiner nu- och SOM jag har försökt vinna denna. Har googlat på ”tävling + Actifry”, haha. Jag är inte någon bloggläsare egentligen, utan en norrländsk gruvarbetare med motorolja på händerna. Men jag har en underbar, världsbäst fru- som är gravid i sjätte månaden och har fått noja (eller cravings) på friterat. ALLT ska friteras. Gott, jajjamen! Men kanske inte så nyttigt i långa loppet…

  Vill glädja henne med Actifry – ett nyttigare alternativ. Hon skulle glädjas så- och vi kan fortsätta äta friterat med gott samvete.

  Skulle gärna testa att fritera lite god ost och servera med solvarma, självplockade hjortron… mums!

 93. Det blir pommes frites för hela slanten, till barnen, mig och granntanten. Frityrpotatis kilovis, så låt mig vinna detta pris! Actifry gör allting lätt, med mindre jobb och mindre fett.

 94. Jag skulle vilja tillaga ett par knapriga, smaskiga pommes frites som men inte får världens ångest över att man ätit, just på grund av all frityrolja som simmar i stripsen.

  Då maken legat inne på sjukhus och gjort två operationer och just nu genomgår strålbehandling behöver vi tänka över vad vi stoppar i oss. Med Actifry kan vi fortfarande äta en smaskig måltid med pommes eller kyckling, utan att känna att magen är som ett matolje-tråg! Lika smaskig, friterad mat fast en aning hälsosammare! =)

 95. Vi älskar friterat men det blir så fett,

  en Tefal Actifry vore riktigt hett!

  Friterad ost blir vårt goda snacks,

  som vi provar så fort det blir dax.

 96. Sötpotatischips önskar jag laga på enkelt vis,

  Med Actifry blir det säkert smaklig spis!

  Sedan finns det mycket jag vill testa….

  ….vinner jag ska familjen få ”frityr-festa”

 97. Nuggets, då jag har en två döttrar som älskar det. Men vägrar äta dom som görs i ugnen. Sen är det ju trevligt med att kunna göra egen wok.

  Varför,För att slippa mc Donalds och ge döttrarna riktiga nugget, å göra frun glad med wok. Beacuse is moma aint happy nobody is happy

 98. Jag skulle tillaga krispiga och nyttiga pommesfrites och klyftpotatis <3 mums

  Motivering:

  När CSN-lönen inte räcker till för smart kökshopping,

  ja, dà kan man tävla och ha en förhoppning,

  med denna finfina köksmaskin som Matstugan tävlar ut,

  skulle pommes frites abstinensen äntligen få sig ett slut,

  favoriträtterna kan lagas, bl.a massor av klyftpotatis,

  den kommer få en hedersplats vid min spis,

  till en fattig men glad högskolestudent,

  skulle detta bli en mycket uppskattad present

  Håller tummarna

 99. Oj vad svårt, det finns ju så mycket jag skulle vilja prova att laga. Men det lutar nog åt fisk och grönsaker och så givetvis någon ”friterad” potatis till. Men sedan så skulle jag nog gärna vilja prova att baka i den, jag bakar ibland ett fruktansvärt gott bröd från Tobago som skall friteras i olja för att få rätt konsistens, tänk om det skulle funka……….Ja nyfiken är jag.

  Varför vill jag då vinna jo efter längre tids behandling med starka mediciner återvänder nu livet till mig. Och då vill jag göra det bästa av det jag har och vårda min hälsa ömt och framför allt lära mina barn att mat kan smaka gott även om det tillagas annorlunda mot det man är van vid.

  Ha en fin sommar

  kram

 100. Åh, jag skulle nog börja med pommes och chips!! Men sedan skulle jag testa det mesta!! Dim Sum (den friterade varianten men även den ångkokta så klart) är en favorit och även vårrullar.

  Den skulle garanterat bli flitigt använd här hos oss, både av mig och av två av ungarna som gillar att laga mat 🙂

  Nu får ja hoppas på tur!!!

  Kram

  Lotta

 101. Jag skulle testa göra pommes på rotfrukter, kålrot och morot! Perfekt sätt att få barnen att äta lite mer grönsaker. Och visst är det i södern i USA de friterar Snickers, man kanske skulle testa det, hihi

 102. Jag skrev mitt inlägg igår men det kom inte med. Får göra det idag igen utan att det blir så välformulerat längre. Man kan va glömsk om man talar sanning och det gör jag idag precis som igår!

  Jag är galen i friterad spätta sen jag var barn.Det äter jag på restaurang minst en gång i veckan. Börjar bli dyrt och jag har ingen talang för att laga det själv. Denna apparat vore lösningen för mig i min första egna lägenhet. Då kan jag bjuda hit morsan som stått för min älsklingsrätt under hela min uppväxt!

 103. Skulle vilja göra rotfruktschips till fredagsmyset och testa mormors recept på flottyrmunkar. Är överkänslig mot för feta rätter så en Actifry blir räddningen!

 104. Hej! Jag blev bjuden på jätte goda och extremt nyttiga pommes då jag var hos bortbjuden till min väninnan. Sen dess har jag gått o tänkt på dessa pommesen många gånger! skulle vilja testa sötpotatis pommes!! mums! håller tummarna att den blir vår <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *