Goody Good Stuff

Goody good Stuff

Fick frågan om jag ville testa ett nytt godis på den svenska marknaden som endast innehöll naturliga smaker och färger. Det var Goody Good Stuff, godis helt fritt från gelatin, gluten,laktos, ägg, soja och nötter. Goody Good Stuff kommer från England och har bl a vunnit priset ’Free from food awards 2012’ och exporteras just nu till 27 länder. Jag som inte gillar vingummin och godis med gelatin, mest för konsistensen, var ärligt lite skeptisk, men tänkte att barnen skulle få avgöra….

Goody good Stuff

Finns i tre smaker: Koala Gummy Bear, Cola Breeze och Sour Mix Match. Jag öppnade Sour Mix Match för att smaka en, och det slutade med att jag hade ätit upp hela påsen. De andra två åt vi upp tillsammans. Inte konstigt någonstans att de fått pris och rönt stora framgångar. Det här var så urgott, verkligen. De är mycket mjukare i konsistensen än vanligt gelatingodis, och har en grymt bra balans i smaken. Jag kan faktiskt inte hitta en enda sak som inte var bra. Stor Tummen upp!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *