Nu drar vi till Parken Zoo – Läääääängtar!

Skärmavbild 2014-05-22 kl. 13.16.42

I helgen blir det busy busy på ett härligt sätt. Vi drar ett stort bloggäng till Parken Zoo Eskilstuna. Innan tåget går tidig eftermiddag så ska Annie hinna med ett kalas. Vi kommer till Eskilstuna vid 16, checkar in på Hotellet och äter mini-hamburgare. Sedan följer det mest fantastiska program med allt från Fiska med Sandkatt, hälsa på trädleoparderna, träffa gibbonapan, mata surikater till stor pannkaksbuffé. Det är Rose-Marie, denna underbara vän som bjudit med mig och barnen genom sin inbjudan.

Vet ni vad, jag har fixat ett antal tävlingar till er! Så lägg er i startgroparna för ikväll kommer första tävlingen med ett väldans fint pris!

Fin Helg på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *