Taverna Bazaar – Mysigaste Hänget i Gamla Stan

Taverna Bazaar
Vilket skönt ställe – Taverna Bazaar, som ligger i Gamla Stan. Helt nytt och så fräscht inredd restaurang. Vi hängde där i flera timmar och åt så gott. Vad sägs om denna tapastallrik med gott rött vin till? Underbara röror: den lenaste hoummos, Tzatziki, aubergineröra med granatäpple och fetaost och paprikaröra med valnötter. Till det falafel, piroger, dolmar mm.
Taverna Bazaar
Taverna Bazaar är en fusionrestaurang: Libanesiskt, grekiskt och turkiskt. Det bästa av tre underbara matkulturer. Runt en sådan här mezetallrik kan man sitta länge och prata, smaka, doppa i gudomliga röror och smutta på en god Chianti.
Taverna Bazaar
Taverna Bazaar finns i Gamla Stan och just Gamla Stan börjar bli riktigt trendigt vad gäller bättre restauranger. Det har länge varit mer turistfällor då man ska äta i Gamla Stan snarare än bra restauranger. Hembakta pitabröd och vinmarinerade oliver kom in direkt då man kom till Taverna Bazaar. Efter Mezetallriken kom den riktiga maten in. Ni ska få se lite senare idag, så så gott!
Taverna Bazaar
Fräscht inredd med påkostade detaljer. Små lyktor på borden, små vrår och en massa levande ljus som förhöjde stämningen. Taverna Bazaar har även bord ut mot Järntorget

Linda

0 kommentarer

  1. Verkligen en trevlig restaurang med väldigt god mat och smakfull inredning! Jag kommer gå dit fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *