Bästa Afternoon Tea finns på Wolseley i London

Afternoon tea Wolseley
Vi var på det mest otroliga Afternoon tea igår på Wolseley. Gita hade bokat i förväg på rekommendation av vänner i London. Jag kan faktiskt inte tänka mig att det kan finnas någon Afternoon Tea som slår den på Wolseley. Tyvärr glömde jag kameran hemma och mobilbilderna gör inte upplevelsen rättvisa. Men hoppas ni ändå förstår hur gott det var. Scones kom in rykande varma, till det den ljuvligaste clotted cream och jordgubbssylt, snittar med olika ljuvliga fyllningar som gurka och mint, kyckling, soltorkade tomater mm. Minibakelserna var galet goda, varenda tugga smälte i munnen. Vi fick välja vilken tesort vi ville ha och fick in varsin stor kanna. Kannorna fylldes hela tiden på och när vi hade ätit upp snittarna undrade de om vi ville ha fler. Man blev mer än mätt och vi tog det som dagens middag. Ni kommer verkligen inte bli besvikna om ni går hit, men boka i förväg, det var fullt då vi var där. Wolseley

Linda

0 kommentarer

  1. Vi var ock på lyxigt Afternoon Tea i London, förra året. Varsin silverkanna med eget te, och hur mycket mat som helst. Vi var på The Lanesborough, himla fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *