Nopi Restaurant i London – Så värt ett besök

Nopi  restaurant
Idag har vi varit på en helt ljuvlig restaurang här i London – Nopi restaurant. Det är lite av fusion food, mat inspirerad av medelhavsländerna och mellanöstern. Alltså hlt galet gott. Vi tog lite smårätter och delade: Ovan ser ni Courgette and monouri fritters, cardamom youghurt, Truffled polenta chips, aioli och Roasted aubergine, goats cheese, vanilla endive, spicy walnuts. Vi blev rekommenderade restaurangen av vänner till Gita som bor i London. Nopi är tydligen en av de hetaste restaurangerna nu.
Nopi Restaurant
Allt var himmelskt gott och personalen roliga och väldigt seviceinriktade, riktigt högt i tak. Skönt att sitta ner efter att ha sprungit i Hyde Park, varit på gymet oh gjort lite sightseeing.
Nopi Restaurant
Vi delade på en dessert: Plum and Marsala Trifle, blackcurrant and liquorice sorbet. Mmmmmmmm
Nopi Restaurant
Vi åt verkligen upp varenda smula här. Ikväll blir det Afternoon Tea på fancy ställe och lite drinks på fancy ställen. Hoppas ni har en fin och avkopplande långfredag och att vädret är ok. Här skiner solen. Det var lite molningt mitt på dagen, men sedan kom solen igenom ändå.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *