Afternoon Tea på schemat!

Kungsörnen
Gissa om jag är nervös, förväntansfull, pirrig, uppspelt! Allt på samma gång, huller om buller. Jag och min samarbetspartner och vän Agnieszka har jobbat så hårt för det här eventet. Det är så mycket mer jobb, tid och energi än jag kunde tänka mig, att anordna ett event. Men det har varit värt varenda sekund för här och nu, idag, är vi så stolta och nöjda över det event som vi har bjudit in en liten skara bloggare till. Ikväll blir det alltså uppdukat till Afternoon Tea, extra allt. Vi kommer vara på ljuvliga Skogshem och Wijk ute på Lidingö, en dröm!hav_med_dimma_c_0_147_930_230_s_930_230
Bild lånad från Skogshem & Wijk

Linda

0 kommentarer

  1. Suveränt goda scones du bjöd på igår och ett fantastiskt mysig tillställning! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *