Vilken lakrits blir Sveriges Favoritlakrits 2014?

Lakrids by Johan Bülow  lakritsfestivalen
Längtar så jag knappt kan vänta på Lakritsfestivalen faktiskt! Lakrits kan jag verkligen aldrig få nog av, gillar de flesta sorter: Starka, söta, salta, salmiak, med choklad osv. Här ovan ser ni lakrits från Lakrids by Johan Bülow . Deras chokladöverdragna sötlakrits röstades fram som 2012 års favoritlakrits. Här är de nominerade i år:
Djúpur från Freyja/Nammi Godis
Lakritsgubbe från Marsipanskolan
Premium Liquorice Salty från Lakritsfabriken i Ramlösa

Salmiakkola från Desserter utan gränser

Vanhan Viipurin lakritsi (Gamla Viborg lakrits) från Kouvolan

Sveriges favoritlakrits 2014 avgörs under Lakritsfestivalen 22-23 mars på Annexet vid Ericsson Globe. Festivalbesökarna är tävlingens smakdomare. Totalt nominerades 86 olika lakritsprodukter och de fem finalisterna fick cirka 57 procent av alla samtliga röster.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *