Godaste osten, goa vänner och Gato Negro – Upplagt för en bra kväll

Ingredienser för en bra kväll: En flaska Gato Negro, ostar och charkuterier från Urban Deli, aprikosmarmelad, kokos- och passionsmarmelad (den är helt galet god till ost och kex). Och den godaste osten är utan konkurrens Brillat Savarin!
Jag slog nämligen två flugor i en smäll och hade en superhärlig helkväll med mina två barndomsvänner som jag inte sett på väldigt länge och samtidigt en HemmaSpotting via Spot and Tell. Vi testade Gato Negro i ett musiktest med olika musikstilar. Det har visat sig i undersökningar att vinet ändrar karaktär beroende på vilken musik du lyssnar till, läs mer om det HÄR. Spännande och roligt!
Men det var också ett väldigt gott vin tyckte vi allihopa. Gato Negro Sauvignon Blanc kostar endast 59 kr, men smakar som ett betydligt dyrare vin. Det passar bra till milda ostar. Tummen upp verkligen för Gato Negro med ost och kex.
Så underbart att i lugn och ro prata om allt mellan himmel och jord. Vi har känt varandra länge, så även om vi inte ses så ofta idag så pratar vi så lätt och härligt om allt. Våra barn känner varandra bra också. Vi bestämde att vi snart skulle hitta på något med alla barnen. Det ser jag verkligen fram emot.
Vi avslutade med pepparkakstrifle med apelsin och citronkräm
(Dukning från Indiska)

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *