Mannagrynsgröt med sockerfri sylt och städdag

Nu ska jag och barnen ut på städdag i föreningen. Jag är dunderförkyld och har nästan tappat rösten, så skulle helst bara vilja sova mig i form. Vi åt i alla fall en god mannagrynsgröt med ICAs nya jordgubbssylt (finns hallon- och lingonsylt också )som är sötad med Stevia istället för socker, BRA!

Linda

0 kommentarer

  1. Tack för tipset om den nya sylten! Vet du om det är okej för små barn att äta stevia?

    Svar:
    Ja, Det var en av de saker jag tittade upp innan vi åt av sylten. Stevia går bra att ge till barn, men tydligen ska man inte överdosera med Stevia. Ett barn som väger 20 kg kan dricka en läsk sötad med Stevia varje dag, men inte mer. Vuxna 3 liter läsk per dag. (enligt SvD)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *