Crocs, Reima och Haga Choklad i en härlig blandning

Häromdagen var det Pressdag på Prat PR, och det var så mycket härligt nytt och aktuellt att titta på. Ett riktigt chokladbord stod uppdukat av Delicato. Alltså dessa chokladbollar från Haga Choklad, underbara. Det är Delicato som har dem, men de ingår inte i sortimentet ute i handeln utan tillhör Haga Choklad som bl a säljs i en liten butik vid Kungliga Slottet.
Reima som är ett av mina absoluta favortimärken på kläder till barnen hade så mycket fint. Den där Angry Bird mössan, hur söt är inte den! De har en hel kollektion med Angry Bird mönster. Ballongen på T-shirten ändrar färg efter barnets kroppstemperatur. Är barnet varmt så blir ballongen röd. Superpraktisk ryggsäck, med fack längst ner för kylklamp eller där man kan lägga blöta kläder. Vill verkligen ha den.
Crocs i massor! Hade ingen aning om deras breda sortiment. Deras barnstövlar blev Bäst i Test i Testfakta & Vi föräldrar 2013. Hur kär blev man inte i deras regnstövlar för vuxna med leomönster! De har nu även en massa andra fina skor, roligt!
Fick en toppen introduktion till Merrells barfotaskor. Revolutionerande skor som stärker fötterna och benens muskler och ger en barfotakänsla. Snygga skor från Brandos fanns det också. Jag har aldrig varit sugen på en OnePiece förrän jag såg dessa. En marinblå i mjuk frotté med shortsben att gå till stranden i. Det fanns så fina till barn också.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *