Snacksoliver

Lyckos mig som har en matblogg! Jag har fått äran att testa ZETAs nya snacksoliver. Jag testade igår kväll påsen med citronoliver och de var så sjukt goda. Jag började med att lägga upp hälften av påsen på min tallrik, men det slutade med att jag åt upp hela påsen. De är förpackade i en on-the-go förpackning och ingen lag som rinner ut då du öppnar. Inget kladd och spill alltså. Det är sådär 20 oliver i påsen så perfekt på en helgkväll att öppna en påse. Jag ser framför mig sommarkvällar med picknickfilten, en flaska gott vin, baguette och en påse oliver. FULLTRÄFF!

Linda

0 kommentarer

  1. Perfekt. Roligt att du får testa nyheter! Kram, hoppas solen värmer hos er!

    Svar:
    Ja, solen har lyst som bara den den senaste veckan, och den är verkligen välkommen. Är det vår i Amsterdam? Här är det äntligen på gång. Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *