Ofantligt mäktiga La Sagrada Familia

Idag promenerade vi från La Rambla till La Sagrada Familia.En ofantligt stor och mäktig katedral som ännu inte är färdigbyggd trots att den påbörjades 1882. 1883 tog Gaudi över arbetet och spenderade sitt liv åt att färdigställa den.men den är tydligen inte klar än. Det var mäktigt att se den, tinnar och torn sträckte sig upp mot molnen.

Det var överallt en massa byggnadsställningar. Vi hade planerat att gå på en visning inuti katedralen, men det var en så lång kö att vi inte hade hunnit vänta i kön och sedan gå runt på visning, Så ska ni hit köp biljetter innan så slipper ni köa
På vägen tillbaka stannade vi till och fyllde på vätskeförrådet med färskpressade frukter, de säljs verkligen överallt till mycket billig peng. Nu har vi en flamencoshow med 4 rättersmiddag som ska avnjutas. Ha en underbar lördagskväll!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *