Måndag morgon börjar med en stor kopp te

Jag börjar och avslutar alltid dagen med en stor kopp te. Just nu är mina favoritteer Rooiboste med citron och ingefära och Rooibos med blåbär och lingon – hur goda som helst. Den med citron smakar fräscht och piggt och blåbär/lingon så lätt sött och syrligt. Teerna har jag köpt i lösvikt från Tehuset JAVA som har hur många sorter som helst att välja mellan (man kan även beställa deras teer i nätshopen för de som inte bor nära någon av deras härliga butiker). Min favoritkopp att dricka te ur kommer från Agneta Livijn och rymmer sådär en hink te.

Har ni några favoritteer? Berätta!

Linda

0 kommentarer

  1. Mina favoriter är rooibos champagne & Cream och rooibos rabarber grädd, underbart goda båda två!

    Svar:
    Åh, just ja, champagne & cream var tidigare min storfavorit. Den ska jag köpa nästa gång. Den med champagne köpte jag i julklapp till två vänner, så den måste jag ju köpa till mig själv också. Det får bli mina två smaker jag testar nästa gång. Tack för tipsen!!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.