Vi har ätit, öppnat julklappar, myst!

Vi hade ett rätt litet julbord och ändå allt: skinka, gravad lax, sill, ugnsbakad lax, sallad med avocado, blodgrape, edamamebönor blandat med apelsin, potatisgratäng, köttbullar, ägghalvor, prinskormvar med mera.
Vi skålade med julmust och lärde Magda att säga skål, sååå lustigt. Det är ungefär hennes fjärde ord efter sko, kaka, barabapappa och alla djurljud (och Annie hävdar bestämt att hon även kan säga klackskor)
Godiset blandades med bitar av kiwi och apelsin, bra idé av mig där! På kvällen då barnen somnat tittade jag och Magdas pappa på filmen The Reader, och jag somnade i soffan ungefär 30 minuter in i filmen efter ett glas portvin och brieost med kex.

Linda

0 kommentarer

  1. Vilket härligt och mysigt julfirande ni ser ut att ha haft! Jag hoppas att ni får en riktigt god fortsättning också 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *