Indiskt – Kerala Curry

Testade ett recept med Kronfågels nya Smak på världen India- kryddmarinerade kycklingbitar. Det blev väldigt gott. Själva kryddningen i den indiska är dock mycket mild så det känns som att man behöver plussa på det lite för att det ska bli lite drag. mildheten är bra då man utan problem kan servera den till barn, men vi vuxna kan behöva spetsa till det lite.
Du behöver
1 pkt Smak på världen India -kryddmarinerade kycklingbitar
1 burk kokosmjölk
2 dl creme fraiche
250 g mango i bitar (1 pkt frysta)
½ chili
Gör så här
Fräs kycklingen i lite olja på medelvärme i 5-7 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna, rör om och låt småkoka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Gott med Basmatiris och pappadambröd
Mangodip
2 dl naturell youghurt
4 msk mango chutney
Blanda ihop

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *