Slush på hallon och persika och Kalendervinnare

Hallon persika slush

Den här efterrätten blev det till barnen i söndags kväll. Superduper, smakar som ett mellanting mellan sorbet och slush.

Hallonslush för (4 pers)

1 ask á 250 g frysta hallon

1 burk persikor i lag (låt stå i kylen innan så de blir kalla)

Gör så här:

Häll över lagen från persikorna i ett glas. Spara! Mixa frysta hallonen med persikorna med mixerstav till en jämn smet. Späd ut med lagen tills du får en lagom konsistens på slushen. Jag använder nästan hela lagen.

DSC_0147

Ni var många som ville ha underbara Orange Cinnamon från Village Candle, och som tur så var det TRE stycken i potten. Ni som inte vann, det kommer massa fler chanser till fina priser under december! Grattis:

Maria

Jag har inte kunnat känna doft på ett tag pga en operation men nu har luktsinnet kommit tillbaka. Att få njuta av ett sånt här härligt Village Candle vore underbart, hoppas på tur!

Emely

Jag bor ute på landet, härligt ja, men tyvärr inte när bonden gödslar och det luktar skit i hela huset. Apelsin/kanel är verkligen en underbar doft som passar året runt, även när bonden gödslar :) ha det gott.

Nancy

I am a big candle-lover! My favourite brand from back home in Australia is ‘Glasshouse’, which also has the wonderful characteristics of ‘Village Candles’! I have yet to discover a high quality candle since being in Sweden but would love to win one of these scrumptious, delicious-sounding candles which I feel will get me hooked! And one that is readily available if I crave more! :)Maila mig direkt era adresser på: matstugan_blogg@hotmail.com

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *