Vinn Västkustchips med nya smaken!

Västkustchips

Västkustchips är bland de godaste chipsen på marknaden och lanserar nu en ny smak: Mild och Krämig lök. De smakar verkligen sådär så man inte kan sluta äta dem. Tyckte smaken var klart överraskande och spännande god.
Västkustchipsen finns i flera smaker och i ett blindtest under 2012 så blev Västkustchips klara vinnare. Den skivade potatisen friteras i jordnötsolja i små omgångar i grytor, på lägre värme och under längre tid än vanliga chips. Processen är skonsammare och tar tre till fyra gånger så lång tid som den vanliga chipsproduktionen. Potatisen skivas med skalet kvar vilket innebär att ytstärkelsen inte sköljs bort. Det gör att all smak från potatisen och alla näringsämnen bevaras.
Nu har jag fått äran att låta 3 läsare vinna varsin låda med 6 påsar Västkustchips i nya smaken Mild & krämig Lök!
Allt du behöver göra är att i kommentarfältet svara på frågan nedan och motivera kort varför just du ska vinna lådan med Västkustchipsen:
I vilka andra smaker finns Västkustchipsen?Vinnaren utses på fredag 25 april. Svaren på frågorna hittar du hos Estrella. Västkustchips Ps. Prenumerera gärna på Matstugan så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av inlägget!

Linda

0 kommentarer