Vinn Västkustchips med nya smaken!

Västkustchips

Västkustchips är bland de godaste chipsen på marknaden och lanserar nu en ny smak: Mild och Krämig lök. De smakar verkligen sådär så man inte kan sluta äta dem. Tyckte smaken var klart överraskande och spännande god.
Västkustchipsen finns i flera smaker och i ett blindtest under 2012 så blev Västkustchips klara vinnare. Den skivade potatisen friteras i jordnötsolja i små omgångar i grytor, på lägre värme och under längre tid än vanliga chips. Processen är skonsammare och tar tre till fyra gånger så lång tid som den vanliga chipsproduktionen. Potatisen skivas med skalet kvar vilket innebär att ytstärkelsen inte sköljs bort. Det gör att all smak från potatisen och alla näringsämnen bevaras.
Nu har jag fått äran att låta 3 läsare vinna varsin låda med 6 påsar Västkustchips i nya smaken Mild & krämig Lök!
Allt du behöver göra är att i kommentarfältet svara på frågan nedan och motivera kort varför just du ska vinna lådan med Västkustchipsen:
I vilka andra smaker finns Västkustchipsen?Vinnaren utses på fredag 25 april. Svaren på frågorna hittar du hos Estrella. Västkustchips Ps. Prenumerera gärna på Matstugan så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av inlägget!

Linda

0 kommentarer

 1. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska vinst. Inom kort ska vi ha en lite större fest här hemma för att fira starten utav vårt nya liv som egna företagare tillsammans med våra medarbetare som har hjälpt till på årets event som går av stapeln nu på lördag. Det är något vi alla ser fram emot här hemma mycket och ett gäng påsar chips skulle verkligen komma till nytta.

  I vilka andra smaker finns Västkustchipsen?

  Svar: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt och Västkustchips Havssalt Räfflade.

  Kram Sanna

 2. Svar: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt Västkustchips Havssalt räfflade.

  Jag älskar chips, bästa tilltugget som finns! En cola, chips och kvällen är räddad!

  ,

 3. Västkustchips finns i smakerna: Gräddfil & Lök, havssalt, räfflade med havvssalt och nya varianten mild & krämig lök då såklart!

  Jag vill vinna en låda chips för att ge bort till min chipstokiga kompis som skulle bli överlycklig av att ha en låda helt för sig själv!

 4. Havssalt, Räfflade med Havssalt och Gräddfil och lök.

  Motiveringen :Jag älskar Älskar ÄLSKAR chips!

 5. En bra film, en skål med chips och ett glas bubbel = vore toppen för en minidejt med maken (och så kunde även barnen få smaka lite chips).

  Västkustchipsen finns i dessa smaker: Västkustchips Havssalt, Västkustchips Havssalt Räfflade och Västkustchips Gräddfil & Lök, .

 6. Gräddfil & lök, havssalt, havssalt räfflade

  Chips är så fantastiskt gott,

  vad glad jag skulle bli om jag en hel låda goda chips hade fått!

 7. Svar: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt och Västkustchips Havssalt Räfflade.

  Hade verkligen velat vinna detta, då jag är gravid och har lite smått (underdrift) dille på chips! Hoppas på jättetur!

 8. SVAR: (Västkustchips) Gräddfil & Lök, Havssalt och Havssalt Räfflade och så den nya smaken Krämig lök

  MOTIVERING: jag skulle bli väldigt glad om jag vann, det finns ju så många personer som står en nära som älskar chips, det skulle vara kull att kunna ge chipsfantasterna lite chips 😀 Dessutom vill jag själv gärna prova den nya smaken, krämig lök låter verkligen goott!

 9. Västkustchips finns i smakerna Gräddfil&Lök, Havssalt, Havssalt räfflade och Mild&krämig lök.

  Jag får sällan tid för mig själv, men ibland då jag lyckas stjäla undan en timme eller två, kryper jag upp i min favoritfåtölj, med min favorittidning och njuter av mina favoritchips (kanske den nya smaken!?)under största möjliga tysssssssstnad …

 10. Chipsen finns i smakerna: Gräddfil&Lök, Havssalt, Havssalt räfflade och Mild&Krämig Lök

  Jag vill vinna därför att jag ÄLSKAR chips! Det är ett måste att knapra på några chips medans jag lagar mat och det är obligatoriskt med chips till barnens fredagsmys (och vår fredagsdrink). Min absolut största last i livet är grillchips och Västkustchipsen med Gräddfil&Lök. Så, de här nya chipsen borde slå samman mina addictions i ett chips så jag slipper ha två påsar hemma och slipper välja chipssort (framför allt!). Sen bort vi så dumt till så nyheter tar lite lång tid att leta sig ut på våra hyllor så de här har jag inte sett än 🙁

 11. Svar: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt Västkustchips Havssalt räfflade.

  Jag skulle vilja vinna för att jag ska ställa till med en överraskningsfest för min flickvän som fyller år nästa helg. Hon ÄLSKAR västkustchips och att få bjuda på dessa till bubblet i glaset på kvällen lär bli ett väldigt uppskattat inslag. Det är ju detaljerna som räknas säger hon, så vad skulle då passa bättre? 😀 Tack för en trevlig matblogg i övrigt!

  Med vänlig hälsning, Andreas

 12. Västkustchips finns i förutom i den nya Mild & Krämig Lök också i smakerna Grädddfil & lök,Havssalt och Havssalt Räfflade.

  Jag och sex andra här hemma (maken och barnen) hoppas på vinst då chips är det vi helst har till filmen en fredag eller lördag kväll och myser upp oss hela familjen i soffan. Godisskålen är kvar och chipsen borta. Så nu håller vi tummarna.. 🙂

 13. Hej!

  Är gärna med i din fantastiska tävling.

  Svar på frågan är: Svar: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt Västkustchips Havssalt räfflade.

  Min familj älskar chips speciellt såna som är knapriga och med skalet på.

  Det bara vattnas i munnen när jag tänker på det , så galen i chips är jag :). Hoppas

  nu få vinna för då blir både jag och min familj jublande glada.

  Mvh Julianna

  julianna@bredband2.com

 14. Svar:Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt Västkustchips Havssalt räfflade

  Jag skulle vilja vinna chipsen till frun som älskar chipsen! Sen kan väl även jag tänka mig att smaka på ett chips eller två;)

 15. Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt Västkustchips Havssalt räfflade.

  Jag älskar chips, bästa tilltugget som finns! Ett glas rose och lite chips så blir det mysigt fredagsmys 🙂

  Hoppas hoppas:)

 16. Åhh, vilken tävling, vilken toppenvinst!

  Snart dags för ”tjejkväll” där planen är

  att ”moffa” i oss allehanda godsaker,

  och då bl a chips! För ingen av oss

  får ha chipsen ifred för våra familjer,

  så en låda chips lagom till den kvällen

  vore ju ”gudasänd”, haha!

  Smakerna då, jo, Västkustchipsen finns

  i följande smaker: Havssalt räfflade,

  Gräddfil & Lök, Havssalt, och så förstås

  Mild & Krämig Lök!

 17. Gräddfil och lök, havssalt, havssalt räfflade.

  Balans i livet är viktigt, jag tränar mycket och behöver då kompensera med mycket goda chips i magen 🙂

 18. Västkustchipsen finns i smakerna havssalt, havssalt räfflade, gräddfil och lök,. Jag skulle verkligen vilja vinna chipsen då de inte finns här i norraste norr att få tag i och vi älskar chips alla 6 i familjen! Vore så kul att få testa något nytt till fredagsmyset!

 19. Svar: Gräddfil & Lök, Havssalt och Havssalt Räfflade.

  Det hade varit toppen att ha ett lager med västkustchips i vår kolonistuga. Vi får ofta besök av kompisar som gillar att mysa en stund med oss i den härliga trädgården. Då kan jag bjuda dem på en kall öl och smarriga chips att mumsa på!

 20. Gräddfil & lök, Havssalt samt Havssalt räfflade.

  Jag vill vinna eftersom jag är en chipstokig västkustflicka som hade blivit överlycklig av att få en låda chips på posten. Dessutom fyller mannen 35 år snart och då är chips ett givet tilltugg, om jag inte hinner äta upp dem innan dess förstås 😉

 21. Svar:

  Gräddfil & Lök, Havssalt och Havssalt Räfflade.

  Motivering:

  Sambon älskar chips och kan äta det morgon, middag, och kväll, vill överraska honom för att han är så underbar och fantastiskt snäll. Vardag som fest skulle han bjuda alla nära och kära, att sätta tänderna i dessa läckerheter skulle för oss vara en stor ära!

  Liza

 22. Med en kille som aldrig verkar gå upp i vikt är det inte alls ovanligt att vi har chips hemma – hur kul vore det inte att ställa fram en hel låda med chips som överraskning? Han hade blivit salig! Svaret är: Västkustchips Gräddfil & Lök, Västkustchips Havssalt och Västkustchips Havssalt Räfflade.

 23. Gräddfil & lök, havssalt samt havssalt räfflade. Vinner gärna då jag och barnen inte kan komma till västkusten i år pga min reumatism. Förr åkte vi dit varje sommar, men livet ändras och vi blir denna sommar kvar på hemmaplan.

  Vh

  Monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *