Små små tecken på kärlek

På torsdag är det Alla Hjärtans Dag och varför inte ge bort en tekopp med hjärtan, ett Kärlekste (svart te med blommor, jordgubbar och sockerhjärtan) eller ett eget blandat te. Det här är bara lite förslag från Tehuset Java som har en massa underbara saker att ge bort till någon man tycker om.
Vill du göra ditt egna te och ge bort så går du in till butiken eller på nätet på Tehuset Java och klickar ihop en blandning, väljer förpackning och namn på teet och skriver in den adress det ska skickas till.

Linda

0 kommentarer

 1. Hej

  Jag undrar vart den fina tekoppen kommer ifrån, den hittade jag inte på javas hemsida?

  Svar:
  Helena, den finns på Tehuset Java, men kanske bara i deras butik (Lidingö, Stockholm, Lund). Ring eller maila dem: 046 211 19 86 eller handla@tehusetjava.se
  De är otroligt hjälpsamma, gulliga och har koll!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *