Glad Alla Hjärtans Dag ♥

ostbricka brillat savarin gruyere Leilas general store ost

Glad Alla Hjärtans Dag ♥ på er

Gör ni något särskilt idag på Alla Hjärtans dag eller är det en dag som alla andra? Jag försöker alltid göra något då jag har barnen. För dem är det viktigt att fira allt som kan firas. De har blivit vana (bortskämda med det genom åren). Just i år har jag inte dem på Alla Hjärtans Dag. Hoppas deras pappa firar dem. Jag kommer ringa och skicka sådär en miljon hjärtan till dem i alla fall. 

När jag inte har barnen så försöker jag ändå att göra något. Antingen om jag träffar någon, gå ut och ta ett glas vin, eller äta ute. Göra middag hemma är bland det bästa tycker jag. Är jag helt själv på Alla Hjärtans Dag så kan jag tycka att det är urmysigt att titta på en film eller serie och äta någon slags plockmat. Eller läsa en bra bok, ta ett bad med massa skum. Unna sig. 

Ostbricka tycker jag är den ultimata plockmaten, vare sig du är själv, två eller många fler. Man kan lägga till chark, bär, frukt, choklad, grönsaker och precis det du vill. Här kommer en Liten guide till ostbricka

Ville egentligen bara kika in lite snabbt för att önska er en underbar dag, vare sig ni firar den eller inte. Svara gärna på Månadens fråga här till höger (som kommer bli veckans fråga, den här gången). Jag var så nyfiken på om ni firade Alla Hjärtans Dag. 

Kram från mig ♥

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *